Νόνη Δούνια: «Κατακεραύνωσε» την Άννα Δρούζα - «Αυτό βρήκες να ρωτήσεις;»

Έξαλλη η Νόνη Δούνια με την ερώτηση της Άννας Δρούζα στον Σταμάτη Κραουνάκη
1'

Το Σάββατο (15/6) η Νόνη Δούνια επέστρεψε στην εκπομπή του Κώστα Τσουρού, «Ακόμα Δεν Είδες Τίποτα», μετά την ολοκλήρωση των Ευρωεκλογών.

Ανάμεσα στα ποικίλα θέματα που σχολίασε το πάνελ της εκπομπής, ήταν και η συνέντευξη του Σταμάτη Κραουνάκη στην Άννα Δρούζα, με την ερώτηση της παρουσιάστριας για τα κιλά του καλλιτέχνη, να κάνει έξαλλη τη Νόνη Δούνια.

«Δεν λέω αν είναι κακό αλλά αν είναι απαραίτητο. Τι θα προσδώσει αυτό στη συνέντευξη; Θα κάνει το κοινό να νιώσει πιο κοντά του; Έχεις τόσα άλλα πράγματα να ρωτήσεις τον Σταμάτη Κραουνάκη, αυτό βρήκες; Δεν είναι θέμα απαγορευμένων ερωτήσεων αλλά γιατί να πρέπει οπωσδήποτε να τα μοιραζόμαστε αυτά με το κοινό μας;», είπε αρχικά η Νόνη Δούνια.

Ενώ συνέχισε λέγοντας: «Πού ξέρει πώς αισθάνεται ο άλλος με τα κιλά του; Εγώ γνωρίζω πολλούς υπέρβαρους ανθρώπους που δεν τους έχει απασχολήσει ποτέ. Αν είχαμε όλοι την επιλογή, θα ήμασταν σαν τα εξώφυλλα των περιοδικών. Εγώ δεν έχω κανένα πρόβλημα με την αλήθεια αλλά με το εάν αυτό είναι μία χρήσιμη πληροφορία ή όχι».

Σχετικές ειδήσεις