Χρίστος Αντωνιάδης: Δεν πληρώθηκα ποτέ στους Δύο Ξένους

Τι είπε για τη συμμετοχή του στη σειρά «Δύο Ξένοι» ο Χρίστος Αντωνιάδης
Ο Χρήστος Αντωνιάδης
1'

Ο Χρίστος Αντωνιάδης μίλησε για τη συμμετοχή του στο σίριαλ «Δύο Ξένοι» και τη συμπρωταγωνίστριά του, Αλεξάνδρα Παλαιολόγου, στο περιοδικό «Λοιπόν».

Ο Χρίστος Αντωνιάδης ανέφερε για τους «Δύο ξένους»: «Ο ρόλος μου στους "Δυο ξένους" ήταν για άλλον τραγουδιστή, επίσης αρκετά γνωστό την εποχή εκείνη. Δεν μπόρεσε τελικά να πάει και πήγα εγώ. Ούτε που μπορούσα να φανταστώ τότε τι θα επακολουθήσει μετά. Ήταν ένα λαχείο για εμένα. Πολλοί με ρωτούσαν αν πληρώθηκα από αυτή τη συμμετοχή μου. Φυσικά και δεν πληρώθηκα ποτέ, αλλά πήρα πολύ περισσότερα χρήματα μετά εξαιτίας αυτής της επιτυχίας που είχε η σειρά».

Για την επιτυχία της σειράς «Δύο Ξένοι», ο Χρίστος Αντωνιάδης ανέφερε: «Οι σειρές εκείνη την εποχή έκαναν 70% τηλεθέαση και αυτομάτως, όποιος εμφανιζόταν σε εκείνες, είχε τεράστια αναγνωρισιμότητα. Όλο αυτό βέβαια που έγινε τότε οφείλεται σε τεράστιο βαθμό στην καταπληκτική παραγωγή που είχε αυτή η σειρά όπως και στους δημιουργούς Αλέξανδρο Ρήγα και Δημήτρη Αποστόλου».

Σχετικά με τις ερωτικές σκηνές που είχε γυρίσει με την Αλεξάνδρα Παλαιολόγου και το κατά πόσο είχαν μια δυσκολία, ο τραγουδιστής ανέφερε: «Η δυσκολία ήταν ότι έπρεπε μέσα σε πέντε λεπτά να έχω έναν παθιασμένο έρωτα με μια κοπέλα που δεν την γνώριζα. Για τους ηθοποιούς βέβαια είναι λίγο πιο απλό αυτό αλλά για μένα ήταν πολύ δύσκολο. Με βοήθησε πολύ η παραγωγή τότε όπως και η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου, γι’ αυτό βγήκε άριστο το αποτέλεσμα».