Το «μήνυμα τεσσάρων λέξεων» της Βικτόρια στα παιδιά για τις «απιστίες» του Ντέιβιντ

Ντέιβιντ Μπέκαμ και Βικτόρια αναφέρονται σε ένα νέο βιβλίο 

Το «μήνυμα τεσσάρων λέξεων» της Βικτόρια στα παιδιά για τις «απιστίες» του Ντέιβιντ
1'

Η Βικτόρια Μπέκαμ είχε ένα ιδιαίτερο μήνυμα για τα παιδιά της εν μέσω αναφορών για υποτιθέμενη απιστία του Ντέιβιντ, σύμφωνα με ένα νέο αποκαλυπτικό βιβλίο-βόμβα.

Το νέο βιβλίο-βόμβα του Τομ Μπάουερ αναφέρεται στο διάσημο ζευγάρι. Το ζευγάρι έχει ξεπεράσει πολλές καταιγίδες σε όλη τη διάρκεια του γάμου του, με τις φήμες για τις υποτιθέμενες σχέσεις του Ντέιβιντ να προκαλούν αναταράξεις με τα χρόνια.

Η σχέση τους άρχισε να δείχνει σημάδια έντασης το 2016, και σύμφωνα με τον συγγραφέα Τομ Μπάουερ, τα πράγματα πήραν μια στροφή προς το χειρότερο δύο χρόνια αργότερα, όπως περιγράφεται στο τελευταίο του βιβλίο, The House of Beckham, το οποίο κυκλοφόρησε σε σειρά στη Mirror.

Ο Μπάουερ ισχυρίζεται ότι το ζευγάρι στράφηκε ο ένας εναντίον του άλλου, με τους αντίστοιχους δημοσιογράφους να διαδίδουν αρνητικές ιστορίες εκατέρωθεν. Μια τέτοια ιστορία περιλάμβανε μια αξιοσημείωτη ανταλλαγή μηνυμάτων κατά τη διάρκεια των καλοκαιρινών διακοπών των Μπέκαμ.

Κατά τη διάρκεια αυτού του περιστατικού, ο Μπάουερ ισχυρίζεται ότι η Βικτόρια καθησύχασε τα παιδιά της λέγοντας: «Daddy's not a cheat (μτφρ Ο μπαμπάς δεν είναι άπιστος)».

Όταν διάβασε το ρεπορτάζ, ο Ντέιβιντ λέγεται ότι έγινε έξαλλος, πιστεύοντας ότι η Βικτόρια και ο δημοσιογράφος της ενορχήστρωναν μια εκστρατεία στα μέσα ενημέρωσης εναντίον του.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή