Μεταγραφικός πυρετός στην TV - Αναστασοπούλου και Μαγγίρα φέρνουν μεγάλες ανατροπές

Αλλαγές, αποχωρήσεις, νέες αφίξεις και έντονο τηλεοπτικό ρεπορτάζ μία ανάσα πριν από το φινάλε

Μαρία Αναστασοπούλου
INTIME NEWS
3'

Τρεις εβδομάδες απέμειναν μέχρι να ολοκληρωθεί επίσημα η τηλεοπτική σεζόν, μία σεζόν που μέχρι τελευταία στιγμή επιφυλάσσει εκπλήξεις και μεγάλες ανατροπές. Στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος βρίσκεται, σίγουρα, ο ΑΝΤ1 καθώς τρεις κυρίες αποχωρούν βαδίζοντας σε νέα επαγγελματικά λημέρια.

Η Φαίη Μαυραγάνη, πιστή στη ζώνη του Σαββατοκύριακου, αναμένεται να υπογράψει με τον ΣΚΑΪ όταν ολοκληρωθεί το συμβόλαιό της με τον ΑΝΤ1.

Το κανάλι του Φαλήρου κάνει μεγάλη στροφή στην ενημέρωση, παίρνοντας απόφαση να βγάλει εκτός κάθε ψυχαγωγικό ζωντανό μαγκαζίνο. Η σύζυγος του Νίκου Μάνεση θα βρεθεί στο τιμόνι μιας ενημερωτικής εκπομπής τα πρωινά του Σαββάτου και της Κυριακής, υπηρετώντας αυτό που γνωρίζει πολύ καλά.

Στην ίδια φιλοσοφία θα κινηθεί και η Μαρία Αναστασοπούλου. Ένα από τα πιο hot πρόσωπα του ενημερωτικού τομέα, άφησε τον ΣΚΑΪ για να βρεθεί στον ΑΝΤ1 με τον ίδιο τον Γιώργο Παπαδάκη να τη χρίζει διάδοχο. Ωστόσο, έπειτα από δύο χρόνια στο «Καλημέρα Ελλάδα», η Μαρία αισθάνεται ότι ήρθε η στιγμή για κάτι μεγαλύτερο, για κάτι δικό της και μόνο.

Οι επαφές με τον ΑΝΤ1 δεν απέφεραν καρπούς, καθώς τα στελέχη τής πρότειναν infotainment εκπομπή το Σαββατοκύριακο. Η δημοσιογράφος δεν επιθυμεί να ξεφύγει από τα ενημερωτικά λημέρια, συνεπώς το χάσμα μοιάζει αγεφύρωτο. Σωστή επαγγελματίας, προσπαθεί να αποφεύγει ερωτήσεις για το τηλεοπτικό της μέλλον απαντώντας με διακριτικότητα. Όμως, όπως όλα δείχνουν, η επιστροφή της στον ΣΚΑΪ μοιάζει μονόδρομος για μία καθημερινή εκπομπή. Τον Ιούλιο, όπου λήγει το συμβόλαιό της, θα γίνουν πλέον οι επίσημες ανακοινώσεις και το μόνο βέβαιο είναι ότι ο ΣΚΑΪ θα παίξει με γερά χαρτιά το παιχνίδι της ενημέρωσης.

Παρελθόν από τον ΑΝΤ1 είναι και η Μπέττυ Μαγγίρα. Όπως αναφέραμε σε προηγούμενο ρεπορτάζ, η πρόταση που τής έγινε αφορούσε επίσης σε infotainment εκπομπή κάτι που η Μπέττυ δεν ήθελε. Έτσι, δεν θα ενεργοποιηθεί το +1 του συμβολαίου της και είναι ελεύθερη και ωραία για αναζήτηση νέας στέγης. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της εκπομπής «Γεια σου» του ΣΚΑΪ, η αποχώρηση της παρουσιάστριας από τον ΑΝΤ1 αναζωπύρωσε την επιθυμία των στελεχών του MEGA να την προσεγγίσουν. Το μεγάλο κανάλι πάντα έβλεπε με θετικό… μάτι τη Μπέττυ και πλέον είναι η κατάλληλη στιγμή ενδεχομένως να υπάρξει επαφή.

Άλλωστε, στο κανάλι της Συγγρού αρκετά μέτωπα είναι ανοιχτά. Σύμφωνα με ρεπορτάζ της έγκριτης δημοσιογράφου Ναταλίας Ανδρικοπούλου στη Real της Κυριακής, οι επαφές της Φαίης Σκορδά με το MEGA έχουν ένα μεγάλο αγκάθι: οι ιθύνοντες τής προτείνουν 1+1 συμβόλαιο, ενώ εκείνη θέλει να εξασφαλίσει περισσότερα χρόνια παραμονής στον σταθμό. Ακόμη, οι υπογραφές δεν έχουν πέσει λόγω του συμβολαίου της Φαίης με τον ΣΚΑΪ.

Και η τηλεοπτική ιστορία έχει αποδείξει ότι -αν δεν πέσουν οι υπογραφές- όλα είναι ρευστά.

Να σημειωθεί ότι ούτε η Δανάη Μπάρκα έχει ξεκινήσει επίσημα συζητήσεις για τη μετακίνησή της στη μεσημεριανή ζώνη.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή