Βλαδίμηρος Κυριακίδης: Το σχόλιό του για το τέλος της Μουρμούρας - «Ολοκληρώνεται πρόωρα...»

Ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης αποκαλύπτει για ποιο λόγο αποφασίστηκε να διακοπεί οριστικά η σειρά«Μην αρχίζεις τη μουρμούρα»
Βλαδίμηρος Κυριακίδης: Το σχόλιό του για το τέλος της Μουρμούρας - «Ολοκληρώνεται πρόωρα...»
1'

Για την απόφαση να σταματήσει η προβολή της πολύ επιτυχημένης κωμικής σειράς «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα», μίλησε ένας εκ των πρωταγωνιστών ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης.

«Ολοκληρώνεται πρόωρα και απότομα. Είχαμε αποφασίσει να πάμε και 12η χρονιά αλλά τελικά δεν μπορεί το κανάλι να το συνεχίσει για οικονομικούς λόγους, οπότε τελείωσε. Καμία φορά οι συνήθειες πρέπει να κόβονται. Θα ψαχτώ για κάτι άλλο στην τηλεόραση αλλά δεν βιάζομαι. Μου αρέσει πάρα πολύ που πλέον ξυπνάω το πρωί και έχω ώρα να μελετήσω, να γυμναστώ, να μιλήσω με τη γυναίκα μου και μετά έχω αρκετές ώρες κενό μέχρι να πάω στην πρόβα μου», εξήγησε ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης.

Η απόφαση για το οριστικό τέλος από τον ALPHA

Αν και αρχικά τα στελέχη του ALPHA σκέφτονταν να δώσουν το πράσινο φως για να συνεχιστεί η σειρά , τελικά το πλάνο αυτό δεν προχώρησε. Έτσι, τα αγαπημένα ζευγάρια θα αποχαιρετίσουν οριστικά και ο ALPHA θα οδεύσει προς ολική ανανέωση της prime time αφού καμία από τις υπάρχουσες σειρές δεν θα συνεχιστεί.

Η παραγωγή μυθοπλασίας ξεκίνησε το 2013 και είναι βασισμένη στην ισπανική σειρά «Σκηνές γάμου». Η σειρά ξεκίνησε με κύρια διανομή έξι ηθοποιών: Αντώνης Αντωνίου, Πάνος Βλάχος, Ελένη Κοκκίδου, Βλαδίμηρος Κυριακίδης, Δάφνη Λαμπρόγιαννη και Ιωάννα Τριανταφυλλίδου. Η διανομή, αυτή, διατηρήθηκε μέχρι και το μέσο του τρίτου κύκλου οπότε και αποχώρησαν οι Βλάχος και Τριανταφυλλίδου, με αρκετά νέα ζευγάρια να προστίθενται και να αποχωρούν στους επόμενους κύκλους. Αποτελεί τη μακροβιότερη ελληνική κωμική τηλεοπτική σειρά.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή