ΣΚΑΪ: Τα πρόσωπα της ενημέρωσης, τα ριάλιτι και η επέλαση Ιλιτζαλί

«Κλειδώνουν» τα πρόσωπα και τα πρότζεκτ στο κανάλι του Φαλήρου
ΣΚΑΪ: Τα πρόσωπα της ενημέρωσης, τα ριάλιτι και η επέλαση Ιλιτζαλί
3'

Αμετακίνητοι, μέχρι τώρα τουλάχιστον, φαίνονται οι ιθύνοντες του ΣΚΑΪ στην απόφασή τους να εξαφανίσουν τα ζωντανά ψυχαγωγικά προγράμματα και να επενδύσουν στην ενημέρωση. Άλλωστε, το κανάλι συνδέθηκε για πολλά χρόνια με τα αμιγώς ενημερωτικά μαγκαζίνο ενώ φέτος, σε μία σεζόν δύσκολη, οι ενημερωτικές εκπομπές ήταν οι μόνες που έμειναν με το κεφάλι ψηλά στο σύνολο.

Έτσι, την ερχόμενη σεζόν, «Σήμερα» και «Αταίριαστοι» παραμένουν πιστοί στο καθημερινό ραντεβού τους με το κοινό ενώ η πρωινή ζώνη εμπλουτίζεται με τη Μαρία Αναστασοπούλου που καταφτάνει από τον ΑΝΤ1 στα γνωστά της λημέρια. Στη ζώνη του Σαββατοκύριακου προσγειώνεται και η έγκριτη δημοσιογράφος Φαίη Μαυραγάνη, για να αναλάβει δική της εκπομπή.

Από την ενημέρωση… ο ΣΚΑΪ μεταπηδά σε ριάλιτι, σόου και τηλεπαιχνίδια. Συγκεκριμένα, αν και αρχικά επιθυμούσαν το «My style rocks» να ξεκουραστεί, το φορμάτ μόδας κάνει την έκπληξη και θα ξαναβγεί στον αέρα με το τρέιλερ συμμετοχών να παίζεται ήδη. Το deal με τη Βίκυ Καγιά δεν προχώρησε για τον «πόλεμο της ντουλάπας» κι έτσι το «My style» φαντάζει μία ασφαλής επιλογή. Η Κατερίνα Καραβάτου, εκτός απροόπτου, θα βρεθεί ξανά στο τιμόνι αφού οι σχέσεις με τα στελέχη είναι εξαιρετικές.

Στην οικογένεια του ΣΚΑΪ παραμένουν Χρήστος Φερεντίνος και Μάρκος Σεφερλής. Ο πρώτος, μετρ στα τηλεπαιχνίδια, ετοιμάζεται να αναλάβει το «Still Standing» που συστήθηκε μέσα από τον ΑΝΤ1 με τεράστια επιτυχία. Ο Μάρκος παραμένει σταθερός με το «Η μαμά μου μαγειρεύει καλύτερα από τη δική σου», ευελπιστώντας σε υψηλότερα ποσοστά σε μία χτισμένη ζώνη.

Η βραδινή ζώνη πάντα μονοπωλεί το ενδιαφέρον και στην περίπτωση του Φαλήρου δεν αποτελεί εξαίρεση. Σύμφωνα με τον μέχρι τώρα προγραμματισμό, ο Ατζούν Ιλιτζαλί θα αναλάβει ξανά δράση με το «Voice» να βρίσκεται ψηλά στη λίστα με τα προγράμματα που επιθυμούν να επαναφέρουν. Την ίδια στιγμή, σκέφτονται δύο ακόμη πρότζεκτ.

Το πρώτο ακούει στο όνομα «Tempting Fortune»… Πρόκειται για ένα παιχνίδι δράσης και περιπέτειας με 12 παίκτες, οι οποίοι κατά τη διάρκεια ενός οδοιπορικού 18 ημερών έρχονται αντιμέτωποι με συναρπαστικές δοκιμασίες και «πειρασμούς», έχοντας ως μοναδικό τους στόχο την επιβίωση αλλά και τη διεκδίκηση ενός μεγάλου χρηματικού επάθλου.

Κι επειδή η επιβίωση είναι συνώνυμο του ΣΚΑΪ και του Ιλιτζαλί, θέλουν να ρίξουν στην αρένα και το πολυσυζητημένο «Exathlon». Πρόκειται για ένα αγωνιστικό ριάλιτι το οποίο έχει προβληθεί με επιτυχία σε πολλές χώρες, όπως στη Βραζιλία, στη Ρουμανία, στο Μεξικό και έχει σαρώσει σε τηλεθέαση.

Να σημειωθεί ότι η μεταγραφική περίοδος δεν έχει ολοκληρωθεί κι έτσι ίσως δούμε κάποιες ακόμη προσθήκες. Οι γνώστες του τηλεοπτικού τοπίου αναρωτιούνται για το πώς ένα κανάλι με αρκετά ψυχαγωγικά πρότζεκτ δεν θα έχει μία ζωντανή εκπομπή να στηρίζει τα παραπάνω αλλά και τα εμπορικά. Έτσι, μήπως να περιμένουμε κάποια ανακοίνωση… στην παράταση; Το άμεσο μέλλον θα δείξει!

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή