Βασίλης Καρράς: Έγινε η παρουσίαση του βιβλίου «Καλησπέρα και καλή βραδιά» για τη ζωή του

Το «παρών» στην εκδήλωση έδωσαν πολλοί γνωστοί καλλιτέχνες
Βασίλης Καρράς: Έγινε η παρουσίαση του βιβλίου «Καλησπέρα και καλή βραδιά» για τη ζωή του
1'

Σε κλίμα συγκίνησης παρουσιάστηκε στο Θέατρο Άλσος η βιογραφία του δημοφιλή τραγουδιστή Βασίλη Καρρά.

Το παρών στην εκδήλωση έδωσαν πολλοί γνωστοί καλλιτέχνες.

«Όταν ο Βασίλης βγήκε από την εντατική μου έδωσε ένα σημείωμα για τη γυναικά του να το βάλω στο βιβλίο μου αν δεν ήταν κοντά μας. Έλεγε: Χριστίνα, σε αυτό το ταξίδι δε θα σε πάρω μαζί μου. Να μείνεις πίσω να βοηθάς τους ανθρώπους. Έχεις τρόπο εσύ γι’ αυτό σ’ αγαπώ», ανέφερε κατά τη διάρκεια της παρουσίασης του βιβλίου ο βιογράφος του, Θάνος Κανούσης.

Στην παρουσίαση της βιογραφίας του Βασίλη Καρρά μίλησαν ο Γιώργος Λιάνης, ο Φοίβος και ο Φίλιππος Πλιάτσικας.

«Μας έφερε σε επαφή ο Αχιλλέας Θεοφίλου. Του έδειξα τα δύο πρώτα τραγούδια, "Απορώ αν αισθάνεσαι τύψεις" και το "Τηλεφώνησέ μου". Του τραγουδάω στο αυτί το "Τηλεφώνησέ μου" και λέει στον Θεοφίλου "ψηλέ, αυτά είναι φούστα μπλούζα τραγούδια"», ανέφερε ο γνωστός στιχουργός Φοίβος, με τον Γιώργο Λιάνη να συμπληρώνει: «Κατάφερε να τον αγαπάμε όλοι. Όταν έφυγε τον αποχαιρετήσαμε σαν εθνικό τραγουδιστή».

Ο Φίλιππος Πλιάτσικας ανέφερε για την γνωριμία τους:

«Τον γνωρίσαμε ως Πυξ Λαξ όταν το 1993 τραγούδησε το ‘’Άστη να λέει’’. Οι προηγούμενοι δίσκοι των Πυξ Λαξ είχαν πάει άπατοι και η συμμετοχή του Βασίλη Καρρά μας άνοιξε μία τεράστια πόρτα. Δεν ξέρω αν η καλλιτεχνική μας πορεία θα ήταν η ίδια εν δεν έλεγε το τραγούδι».

Δείτε το βίντεο του Mega

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή