Σασμός: Πότε θα προβληθεί το τελευταίο επεισόδιο

Η σειρά του ALPHA, μετά από τρεις σεζόν, αποχαιρετά το κοινό του
Σασμός: Πότε θα προβληθεί το τελευταίο επεισόδιο
2'

Είναι μία από τις σειρές που άνοιξε τον δρόμο για την επιστροφή της μυθοπλασίας στην TV, αφού σάρωσε σε ποσοστά τηλεθέασης και συζητήθηκε. Ο «Σασμός», μετά από τρία χρόνια, ήρθε η ώρα να αποχαιρετίσει οριστικά το κοινό.

Συγκεκριμένα, η αυλαία θα πέσει στις 4 Ιουλίου με το φινάλε να γράφεται με μεγάλα γράμματα. Η σεναριογράφος, Εμμανουέλα Αλεξίου, μιλώντας στο ΤΥΠΟΣ TV, είπε για το τέλος: «Είμαι σίγουρη ότι οι τηλεθεατές που ακολούθησαν πιστά τον Σασμό, που ταυτίστηκαν με τους ήρωες και το δράμα τους, όσο κι αν επιθυμούν να δουν ένα ευτυχισμένο φινάλε για όλους τους αγαπημένους τους ήρωες, νιώθουν πως σε μια σειρά που άγγιξε τα όρια της τραγωδίας αυτό θα ήταν εκτός ύφους».

«Δεν είναι στην ψυχοσύνθεση το απόλυτο happy end. Θυμηθείτε ότι πριν από τα μέσα της πρώτης σεζόν σκοτώθηκε ένας από τους πιο αγαπημένους ήρωες της σειράς, ο Πέτρος Βρουλάκης. Μετά ο Αγγελος, φέτος ο Νικηφόρος.

Πιστεύω πως το τέλος, η κατάληξη των ηρώων σε κάθε σειρά, είναι προδιαγεγραμμένο από τις πράξεις τους και την πορεία τους μέσα στη σειρά. Ετσι θα συμβεί και με τους δικούς μας ήρωες.

Ομως, το τέλος θα φέρει δικαίωση, λύτρωση και την πολυπόθητη κάθαρση, μέσα από την αναζωπύρωση του ψυχικού πόνου, ακριβώς όπως στην τραγωδία, που το κοινό στο τέλος αποδεσμεύεται από μια ζοφερή εσωτερική συγκρουσιακή συνθήκη», τόνισε.

Μέχρι τότε, πάντως, οι εξελίξεις θα είναι πολλές… Στα επόμενα επεισόδια, χαρακτηριστικά, ο Παύλος έρχεται σε σύγκρουση με τον Τηλέμαχο για την επιστροφή του Ρούσσου, την ώρα που εκείνος μαθαίνει μία μία τις σκληρές αλήθειες της οικογένειάς του και προσπαθεί να ανασυνθέσει το παρόν μέσα από το παρελθόν του.

Η άφιξη του Ανδρέα στην Ελλάδα θορυβεί τους πάντες, που καταλαβαίνουν ότι τα σχέδιά του αφορούν στον πατέρα του και δεν είναι καλά… Ο Γιάννος και ο Μανούσος αποφασίζουν να λουφάξουν έως ότου περάσει η μπόρα και να σχεδιάσουν, έτσι, με την ησυχία τους το επόμενο χτύπημα.

Το σκίτσο της Βασιλικής βοηθά τους αστυνομικούς να αναγνωρίσουν έναν ύποπτο, ο οποίος μπορεί να τους οδηγήσει στους ιθύνοντες νόες των χτυπημάτων εναντίον των Σταματάκηδων.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή