Survivor: Όσα μάθαμε για τον μεγάλο τελικό – Αλλάζουν όλα

Το ριάλιτι επιβίωσης θα ρίξει αυλαία με πολλές εκπλήξεις
Survivor: Όσα μάθαμε για τον μεγάλο τελικό – Αλλάζουν όλα
@yamannejdethan
2'

Η αντίστροφη μέτρηση για τον μεγάλο τελικό του «Survivor» έχει ξεκινήσει, καθώς την Τρίτη 25 Ιουνίου θα δούμε τον ημιτελικό και στις 26 του μήνα θα ακούσουμε τον Γιώργο Λιανό να ανακοινώνει τον νικητή ή την νικήτρια.

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον έχει ότι, για πρώτη φορά στο ελληνικό «Survivor», το κοινό δεν θα ψηφίσει τον αγαπημένο του παίκτη αφού ο νικητής θα αναδειχθεί από αγωνίσματα. Μάλιστα, για να στηθούν οι στίβοι μάχης έχουν έρθει στη χώρα μας παιχνιδάδες από τον Άγιο Δομίνικο. Το κοινό, που θα βρεθεί στις κερκίδες, περίπου 700 άτομα στον αριθμό, θα δουν τους Survivors να παλεύουν live για να διεκδικήσουν το τρόπαιο!

Μόνο ένας ή μία θα τα καταφέρει, συμπληρώνοντας έναν μεγάλο κύκλο. Ήδη νικήτρια, βέβαια, θεωρείται η Κατερίνα Δαλάκα που έχει μαζέψει μέχρι τώρα 250.000 ευρώ! «Ανακοίνωσα ότι τελειώνει το παιχνίδι για μένα, κλείνει αυτό το τεράστιο βιβλίο. Έχω έρθει αρκετές φορές και φεύγω πάρα πολύ γεμάτη. Θα μου λείψει σίγουρα αλλά είναι όλα καταγεγραμμένα, οπότε μπορώ να βλέπω όποια σεζόν θέλω από αυτές που έχω συμμετάσχει και να χαμογελάω», είπε η παίκτρια του «Survivor». «Ήταν ένα πολύ όμορφο ταξίδι με πολύ όμορφες αναμνήσεις, εμπειρίες. Γνώρισα πάρα πολλά άτομα και σίγουρα νιώθω πολύ πλήρης. Όταν ακούω τη λέξη Survivor, για μένα σημαίνει πάθος. Ακόμα και τις ημέρες που δεν είμαι πολύ καλά, στον αγωνιστικό χώρο θα έχω πάντα το ίδιο πάθος και στις νίκες και στις ήττες», συμπλήρωσε η Κατερίνα Δαλάκα στο «Survivor».

Να σημειωθεί ότι, μετά το τέλος του ριάλιτι, στην καθημερινή αρένα του ΣΚΑΪ έρχεται το «Power of love». Η πρεμιέρα έχει οριστεί για την Κυριακή 30 Ιουνίου στις 21.00, ενώ η Κατερίνα Καραβάτου θα καλωσορίσει στο, ανανεωμένο και πιο fun από ποτέ, ριάλιτι άντρες και γυναίκες που αναζητούν το ιδανικό τους ταίρι και που πιστεύουν στη δύναμη της αγάπης!

Το κανάλι του Φαλήρου έχει εξασφαλίσει τα δικαιώματα και της σειράς «Bahar-Καινούργια Αρχή». Κάνει πρώτη επίσημη τη Δευτέρα 1 Ιουλίου στις 21.00 και αφηγείται την ιστορία μιας γυναίκας που παλεύει για τα όνειρά της παρά τα εμπόδια και τις αντιξοότητες.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή