Γιώργος Λιανός: «Έχουν γίνει κάποια τηλέφωνα» - Τι συμβαίνει με το τηλεοπτικό του μέλλον

Ο Γιώργος Λιανός μίλησε για το Survivor και το επαγγελματικό του μέλλον
Γιώργος Λιανός: «Έχουν γίνει κάποια τηλέφωνα» - Τι συμβαίνει με το τηλεοπτικό του μέλλον
Glomex
1'

Ο Γιώργος Λιανός βρίσκεται στην Ελλάδα και μίλησε στην κάμερα της εκπομπής Breakfast@Star για την πορεία του Survivor φέτος αλλά και το τι ισχύει για το τηλεοπτικό του μέλλον.

«Είμαι πολύ ευχαριστημένος με την πορεία του Survivor. Ο τελικός θα γίνει κανονικά στην προγραμματισμένη ημερομηνία, απλώς φέτος θα είναι live το αγώνισμα. Τα νούμερα είναι μία πάνω και μία είναι κάτω» είπε και διέψευσε τα σενάρια που τον θέλουν να παρουσιάζει το Exathlon.

«Δεν θα μπορούσα να κάνω ταξιδιωτική εκπομπή στην παρούσα φάση, ο Γρηγόρης το κάνει εξαιρετικά. Με πήραν και με ρώτησαν ποιος θα μπορούσε να κάνει το My Man Can, τους πρότεινα τον Φάνη Λαμπρόπουλο, γιατί έχει αυτή την τρέλα», εξήγησε.

Σε ό,τι αφορά το τηλεοπτικό του μέλλον, ο Γιώργος Λιανός παραδέχθηκε ότι «Έπεσαν κάποια τηλέφωνο με διερευνητικό ενδιαφέρον και με απόλυτο σεβασμό στην υπάρχουσα συνεργασία μου, για να μάθουν αν λήγει το συμβόλαιό μου και αν θα με ενδιέφερε να συζητήσουμε. Το θέμα είναι να διατηρείς τα στοιχεία του χαρακτήρα σου, κάθε νέα πρόκληση είναι καλοδεχούμενη».

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή