Παρουσιαστές και επώνυμοι σχολιάζουν την υπόθεση Λύτρα και τη δήλωση Κουτσελίνη

Εκπρόσωποι του καλλιτεχνικού κόσμου και της TV σχολιάζουν τα όσα γίνονται
Παρουσιαστές και επώνυμοι σχολιάζουν την υπόθεση Λύτρα και τη δήλωση Κουτσελίνη
4'

Η υπόθεση του Απόστολου Λύτρα πρωταγωνιστεί ακόμη και στις ψυχαγωγικές εκπομπές, ενώ η δήλωση της Ζήνας Κουτσελίνη ότι «πλήττεται η καριέρα του» έχει ξεσπάσει θύελλα αντιδράσεων. Αρκετοί επώνυμοι και παρουσιαστές δεν άφησαν ασχολίαστο το παραπάνω, στέλνοντας μηνύματα οργής.

H Φωτεινή Πετρογιάννη, μέσα από το «Πρωινό» του ΑΝΤ1, ξεκαθάρισε: «Έχουμε ανατριχιάσει όλοι με την κατάθεση και δε μπορούμε να σκεφτόμαστε τίποτα άλλο εκτός από αυτή τη γυναίκα που μάτωνε και κατάπινε τα αίματα της. Δεν υπάρχει τίποτα άλλο. Ποιος χ@στηκε -και συγγνώμη που το κάνω, δεν το έχω κάνει τρία χρόνια- για το αν καταστράφηκε η καριέρα αυτού του ανθρώπου. Αν καταστράφηκε η καριέρα αυτού του ανθρώπου, φταίει ο άνθρωπος».

Η Ρούλα Κορομηλά, με ανάρτησή της στο X, ξέσπασε αναφερόμενη έμμεσα στη Ζήνα Κουτσελίνη: «Με αυτές τις εξελίξεις περιμένουμε οι γυναίκες που υφίστανται ενδοοικογενειακή βία να βρουν τη δύναμη να καταγγέλλουν τους ακακοποίητες τους; Σε στέλνουν στο νοσοκομείο κ’ με μια συγγνώμη, άφεση αμαρτιών; Με αφορά αν καταστραφεί η καριέρα τους; Πάμε καλά; Να τιμωρούνται με αφορά».

Με δημόσιο σχόλιο κάτω από ανάρτηση στο Instagram, η Σοφία Παυλίδου αναφέρεται στη Ζήνα Κουτσελίνη η οποία στο παρελθόν είχε φιλοξενήσει στην εκπομπή της τον Μάνο Παπαγιάννη τον οποίο η ηθοποιός είχε καταγγείλει για ξυλοδαρμό. «Η εν λόγω κυρία είχε φιλοξενήσει στην εκπομπή της και τον δικό μου θύτη τότε που με είχε χτυπήσει και του έκανε αγιογραφία…ενώ εγώ ήμουν σπίτι με τις μελανιές και τους πόνους που είχα αποκτήσει από την επίθεση του… Νόμιζα πως είχε μετακινηθεί …αλλά βλέπω πως πάλι είναι με το μέρος του θύτη…».

Η Μίνα Αρναούτη, το κορίτσι που ενεπλάκη στο δυστύχημα με τον Παντελή Παντελίδη το 2016, αναφέρθηκε στον τρόπο που είχε διαχειριστεί η Ζήνα Κουτσελίνη την υπόθεση της. «Η Ζήνα Κουτσελίνη όταν είχε γίνει το τροχαίο με τον Παντελίδη ενώ ήμουν ακόμα σε ένα κρεβάτι ανήμπορη, έχτιζε ένα προφίλ στην εκπομπή της για έμενα που μόνο καλό δεν μου έκανε. Την σιχαίνομαι…», έγραψε χαρακτηριστικά.

Στην εκπομπή «Super Κατερίνα», η Ιωάννα Παλιοσπύρου δήλωσε επίσης για τη Ζήνα: «Έχουμε μιλήσει, δεν έχω πάει στην εκπομπή της. Θυμάμαι ένα περιστατικό και στη δική μου περίπτωση με τη Ζήνα. Την πρώτη ημέρα που είχα πάει με τη μάσκα στο δικαστήριο κι είχε γίνει χαμός. Βγαίνοντας σε διάλειμμα της δίκης, με είχαν πληροφορήσει τότε ότι είχε ειπωθεί στην εκπομπή της ότι πήγα εκεί να κάνω σόου. Είπε ότι έρχονται σχόλια τηλεθεατών που λένε αυτό το πράγμα. Το έχω δει το απόσπασμα. Δεν ήταν κομψό και δεν ξέρω τους λόγους. Της το έχω μεταφέρει και γνωρίζει και κάποιες φορές αφήνει περίεργες αιχμές».

Μία γυναίκα που πάντα υποστηρίζει τις γυναίκες, η Αναστασία Γιάμαλη είπε στον αέρα του Kontra την Τρίτη: «Πίσω από κλειστές πόρτες, στις λιγότερο λαμπερές γειτονιές, γυναίκες της διπλανής πόρτας που δεν έχουν απασχολήσει ποτέ τη δημοσιότητα με την οικογενειακή τους ευτυχία ή την επαγγελματική τους επιτυχία, κακοποιούνται και δεν πηγαίνουν ποτέ σε κάποια κλινική παρά μόνο όταν είναι αργά…». «Σε καμία περίπτωση αυτές οι κακοποιητικές, εγκληματικές συμπεριφορές που δε γνωρίζουν τάξη, εθνικότητα ή θρησκεία, δε μπορούν να χαρακτηρίζονται αντρίκιες αν τις παραδεχτούν οι δράστες, όπως ισχυρίστηκε σήμερα γνωστός ποινικολόγος. Στερεότυπα που θέλουν αυτή τη μάτσο συμπεριφορά ανδρών που δεν κλαίνε, των ανδρών που παραδέχονται το λάθος τους, και αφού το παραδέχτηκαν δε πρέπει να υπάρξουν συνέπειες γιατί έριξαν τα μούτρα τους…. Νιώθω πραγματικά ανακούφιση που η συγκεκριμένη γυναίκα επέζησε της ακραίας έμφυλης βίας που υπέστη γιατί πήγε εγκαίρως στο νοσοκομείο και γιατί μετά, ως δικηγόρος εκφράστηκε με τρόπο άρτιο και στοιχειοθέτησε την ανάγκη προστασίας της. Είναι άλλωστε συνήγορος στη στέγη κακοποιημένων γυναικών. Ήξερε να ζητήσει περιπολικό έξω από το σπίτι, ήξερε να ζητήσει Panic button, το οποίο σύμφωνα με πληροφορίες το χτύπησε για άλλο λόγο. Είναι τόσα περισσότερα εκείνα στα οποία δεν έχουν πρόσβαση άλλες πολλαπλά ευάλωτες γυναίκες», είπε στη συνέχεια η Αναστασία Γιάμαλη. «Η είδηση δεν είναι οι καριέρες, η είδηση είναι οι ζωές και η κακοποίηση», κατέληξε.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή