ANT1: Πότε αποχαιρετούν εκπομπές και παρουσιαστές – Ποιοι συνεχίζουν

Το κανάλι του Αμαρουσίου έχει απασχολήσει πολύ με το πρόγραμμα της επόμενης χρονιάς
ANT1: Πότε αποχαιρετούν εκπομπές και παρουσιαστές – Ποιοι συνεχίζουν
2'

Μία τηλεοπτική σεζόν με πολλές ανατροπές και εκπλήξεις φτάνει στο τέλος της. Η μία εκπομπή μετά την άλλη ρίχνει αυλαία, όπως και οι σειρές, με τους τηλεαστέρες να ετοιμάζονται για ένα θερμό καλοκαίρι. Το κανάλι που έχει απασχολήσει πολύ, το τελευταίο διάστημα, είναι ο ΑΝΤ1 για το οποίο η χρονιά κλείνει με θετικό πρόσημο.

Την Κυριακή 30 Ιουνίου τίτλοι τέλους πέφτουν για την εκπομπή «I Love Σου Κου», με τη Μπέττυ Μαγγίρα να αποχαιρετά το κανάλι του Αμαρουσίου οριστικά. Οι δύο πλευρές δεν τα βρήκαν κι έτσι η παρουσιάστρια αναζητά νέα στέγη. Ιδιαίτερο ενδιαφέρον θα έχει, μάλιστα, το τι θα πει στο φινάλε, αφού μετά την είδηση αποχώρησης το περασμένο Σαββατοκύριακο άφησε υπονοούμενα.

Την Παρασκευή 5 Ιουλίου, όλο το πρόγραμμα του ΑΝΤ1 ολοκληρώνεται. Το πρωί, για τελευταία φορά, Γιώργος Παπαδάκης και Μαρία Αναστασοπούλου θα καλημερίσουν μαζί τους τηλεθεατές, αφού η εκπομπή μπορεί να έχει πάρει το πράσινο φως όμως η Μαρία φεύγει. Ο βετεράνος της πρωινής ζώνης θα ανανεώσει το ραντεβού του, έπειτα από μία σεζόν που ολοκληρώνεται με μία ηχηρή αποχώρηση.

Το «Πρωινό» με τον Γιώργο Λιάγκα, το «Rouk Zouk» με τη Ζέτα Μακρυπούλια, το «5Χ5» με τον Θάνο Κιούση, επίσης ρίχνουν αυλαία αλλά την επόμενη σεζόν θα επιστρέψουν στις θέσεις τους χωρίς αλλαγές και απώλειες. Στις 20.00, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου θα αποχαιρετίσει με το τηλεπαιχνίδι «Ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος;»… Ο παρουσιαστής θα κάνει ένα break για να κάνει come back με τρεις εκπομπές για τη σεζόν 2024-2025.

Το βράδυ της ίδιας ημέρας, το κοινό θα δει το τελευταίο επεισόδιο της σειράς «Έρωτας Φυγάς» που δεν θα συνεχιστεί. Οι «Ψυχοκόρες» θα κρατήσουν για λίγο ακόμη παρέα πριν το μεγάλο φινάλε.

Οι ιθύνοντες ήδη φουλάρουν τις μηχανές για τον προγραμματισμό της επόμενης χρονιάς, που θα έχει σταθερές αξίες, νέες αφίξεις στη ζώνη του Σαββατοκύριακου, μυθοπλασία και ενδιαφέροντα πρότζεκτ στην prime time!

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή