Survivor – Spoiler 20/6: Αυτή είναι η τελική τετράδα – Ο παίκτης που αποχωρεί

Survivor: Οι παίκτες απόψε θα κάνουν τα αδύνατα δυνατά για να περάσουν στην τελική τετράδα του παιχνιδιού
Survivor – Spoiler 20/6: Αυτή είναι η τελική τετράδα – Ο παίκτης που αποχωρεί
1'

Στο σημερινό επεισόδιο του Survivor, οι τρεις παίκτες, Γιώργος Γκιουλέκας, Ντάνιελ Νούρκα και Δώρα Νικολή θα βάλουν τα δυνατά τους για να περάσουν στην τελική τετράδα του παιχνιδιού.

Χθες πρώτη υποψήφια της εβδομάδας βγήκε η Δώρα Νικολή. Η παίκτρια αφού άκουσε το όνομά της είπε: «Περίμενα την ψήφισή μου, το είχα συζητήσει και με κάποια παιδιά. Το ήξερα, δεν είχα κανένα πρόβλημα, ούτως ή άλλως στο τέλος είμαστε. Όντως είναι σε εκκρεμότητα! Θα βάλω τα δυνατά μου, άσχετα από το πόδι μου, να προσπαθήσω να πάρω έστω μία από τις δύο ασυλίες. Ειδάλλως θα μπω ξανά σε μία μονομαχία, όπως και τις άλλες φορές!».

Στη συνέχεια, στον τάκο βγήκε ο Γιώργος Γκιουλέκας, ο οποίος δήλωσε: «Το περίμενα, ήμουν προετοιμασμένος. Το επίπεδο είναι πολύ καλό, σίγουρα υπάρχουν και διαφορές. Τα μαθηματικά δεν βγαίνουν αλλιώς».

Τελευταίος υποψήφιος για αποχώρηση ψηφίστηκε ο Ντάνιελ Νούρκα. Μετά την ανακοίνωση της υποψηφιότητάς του ο παίκτης ανέφερε: «Είχα προβλέψει το αποτέλεσμα, τα είχαμε υπολογίσει όλα. Είχα συμβιβαστεί με την ιδέα και περιμένω την ώρα της μονομαχίας. Είμαι έτοιμος και θα ακολουθήσω την αφαιρετική μέθοδο, δεν ήθελα να έχω απέναντι μου τον Φάνη».

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες που διέρρευσαν οι παίκτες που περνάνε στην τελική τετράδα είναι οι: Φάνης Μπολέτσης, Κατερίνα Δαλάκα, Γιώργος Γκιουλέκας και Ντάνιελ Νούρκα.

Η Δώρα Νικολή θα χάσει στον αποψινό αγώνα και θα πάρει τον δρόμο επιστροφής για την Αθήνα.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή