Μάγισσα Φλεγόμενη καρδιά: Ολοκληρώνεται το βασικό καστ - Δύο ακόμη ηθοποιοί έδωσαν τα χέρια

Ο δεύτερος κύκλος της σειράς «Μάγισσα» ετοιμάζεται πυρετωδώς
Μάγισσα Φλεγόμενη καρδιά: Ολοκληρώνεται το βασικό καστ - Δύο ακόμη ηθοποιοί έδωσαν τα χέρια
2'

Οι άνθρωποι του ΑΝΤ1 έχουν ήδη δώσει το πράσινο φως στον δεύτερο κύκλο της σειράς «Μάγισσα», που θα φέρει τον τίτλο «Μάγισσα Φλεγόμενη καρδιά». Η μεγάλη παραγωγή θα βγει στον αέρα τον ερχόμενο Οκτώβριο, ενώ αυτή την περίοδο γίνονται δοκιμαστικά και επαφές προκειμένου να ολοκληρωθεί το καστ.

«Όπως η μέρα συνυπάρχει με τη νύχτα… η αγάπη με το μίσος… το καλό με το κακό… έτσι και για κάθε Κυπριανή, θα υπάρχει πάντα μια Θεοφανώ. Κι αυτή η αλυσίδα δε θα σπάσει ποτέ… Θα τη συναντάμε από την αρχή… μέχρι το τέλος του κόσμου. Στην αρχή αυτής της αλυσίδας, είναι το επόμενο ταξίδι. Στο μακρινό 1710, στην Ενετοκρατούμενη Μάνη. Εκεί, όπου οι δύο αυτές δυνάμεις δημιουργήθηκαν και συγκρούστηκαν για πρώτη φορά. Μια σύγκρουση που άφησε ανεξίτηλα σημάδια στις γενιές που ακολούθησαν. Η ίδια αλυσίδα θα μας οδηγήσει μέχρι το 1910…όπου ένας απόγονος προσπαθεί να βρει τις απαντήσεις για ένα χάρισμα που μπορεί να είναι τελικά κατάρα. Θα’ ναι, όμως, το τέλος του ταξιδιού; Σταματάει ποτέ, στ’ αλήθεια, αυτό το ταξίδι;», αναφέρεται από το συγγραφικό δίδυμο Μελίνα Τσαμπάνη και Πέτρο Καλκόβαλη που έδωσαν στη δημοσιότητα ένα μίνι σημείωμα.

Παράλληλα, έχουν δοθεί το πρώτο teaser και οι φωτογραφίες της πρωταγωνίστριας Μαρίας Κίτσου. Η ταλαντούχα ηθοποιός, μετά τις «Αγριες Μέλισσες», επιστρέφει στην TV με τη σειρά «Η Μάγισσα - Φλεγόμενη καρδιά» σε έναν ρόλο που θα συζητηθεί.

Μέσα από τον προσωπικό λογαριασμό του σκηνοθέτη Λευτέρη Χαρίτου στο Instagram, πριν από λίγες ημέρες, είχε έρθει μία ακόμη μεγάλη αποκάλυψη. Ο χαρισματικός σκηνοθέτης πόσταρε μία φωτογραφία της Μαρίας Κίτσου και του Μελέτη Ηλία, γράφοντας: «Λίγοι μήνες έμειναν». Με αυτόν τον τρόπο επιβεβαίωσε ότι ο Μελέτης θα είναι ένας ακόμη εκ των βασικών πρωταγωνιστών, με το ενδιαφέρον για τη μεταμόρφωσή του και τον ρόλο του να είναι μεγάλο.

Στην πρωταγωνιστική ομάδα έχει προστεθεί και η Γιούλικα Σκαφιδά, που απολαμβάνουμε φέτος στις «Ψυχοκόρες», αλλά και ο Σπύρος Χατζηαγγελάκης.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή