Κλείδωσαν όλες οι σειρές του ALPHA για την επόμενη χρονιά – Τα ονόματα φωτιά στα καστ

Ο ALPHA φουλάρει τις μηχανές και βάζει τη μυθοπλασία ξανά στο επίκεντρο
Κλείδωσαν όλες οι σειρές του ALPHA για την επόμενη χρονιά – Τα ονόματα φωτιά στα καστ
4'

Το στοίχημα της μυθοπλασίας έχει για τον ALPHA, εδώ και χρόνια, θετικό πρόσημο. Τα ποσοστά τηλεθέασης είναι με το μέρος του κι έτσι τα στελέχη αποφάσισαν να μην αλλάξουν ρότα την επόμενη σεζόν. Η λίστα με τα σίριαλ έχει κλειδώσει και το ενδιαφέρον είναι μεγάλο.

Η παραγωγή «Να με λες μαμά», που είναι βασισμένη στο ξένο πρότζεκτ «Mother», θα αποτελείται από οκτώ επεισόδια και η ιστορία αφορά στην παιδική κακοποίηση και σε μία δασκάλα που αναγκάζεται να απαγάγει ένα παιδί για να το σώσει. Τα γυρίσματα έχουν ξεκινήσει και στους πρωταγωνιστικούς ρόλους θα δούμε τους Μαρία Κίτσου, Ιβάν Σβιτάιλο, Φιλαρέτη Κομνηνού, Δήμητρα Βλαγκοπούλου, Δανάη Επιθυμιάδη και Ελένη Κοκκίδου. Τη σκηνοθεσία έχει αναλάβει ο Αντώνης Αγγελόπουλος και το μόνο βέβαιο είναι ότι θα απασχολήσει.

Όπως έχει ανακοινωθεί, Ρέππας-Παπαθανασίου έχουν δώσει τα χέρια με τον σταθμό για την κωμωδία «Η κατάρα της Τζέλας Δελαφράγκα». Με πρωταγωνιστές τους Χρύσα Ρώπα, Αλέξανδρο Αντωνόπουλο, Μαριέλλα Σαββίδου, Αννα Κουρή, Νίκη Λάμη, Μάνο Ιωάννου, Τάσο Χαλκιά, Μαρία Λεκάκη, Πάνο Σταθακόπουλο, Σοφία Βογιατζάκη, το γέλιο είναι δεδομένο. Ανάμεσα σε δύο χωριά, την Άνω και Κάτω Παπαριά εξελίσσεται μία ιστορία αγάπης Ρωμαίου και Ιουλιέτας… από εκεί και πέρα, τίποτα δεν θα μείνει όρθιο! Αδίστακτοι επιχειρηματίες, διαπλοκή, οικογενειακή αλλοτρίωση, επαγγελματίες δολοφόνοι, εκβιασμοί, απαγωγές και κάθε είδους πιθανή και απίθανη ανατροπή θα συμβεί σε αυτή τη σειρά.

Ανάμεσα στις νέες παραγωγές θα δούμε την αστυνομική σειρά «Διάφανη αγάπη», που βασίζεται στην αντίστοιχη ιταλική, με τίτλο «La Porta Rossa». Μάρκος Παπαδοκωνσταντάκης, Χαρά Μάτα Γιαννάτου, Μιχάλης Σαράντης, Άννα Μάσχα, Ανδρέας Κωνσταντίνου, Θεόβη Στύλλου, Νίκος Ψαρράς, Γιώργος Νούσης, θα απογειώσουν με τις ερμηνείες τους κάθε σκηνή αφού πρόκειται για εξαιρετικά ταλαντούχους και με θεατρικές περγαμηνές ηθοποιούς. Κεντρικός ήρωας της σειράς είναι ένας παρορμητικός αστυνομικός που δεν ακολουθεί τις διαδικασίες ούτε τις οδηγίες που του υπαγορεύουν οι ανώτεροί του. Καλείται να λύσει την πιο δύσκολη υπόθεση της καριέρας του αφού αφορά την ίδια τη δολοφονία του. Στην πραγματικότητα, ο αστυνομικός σκοτώθηκε κατά τη διάρκεια μιας αστυνομικής επιχείρησης που έκανε μόνος του, αλλά αντί να περάσει την κόκκινη πόρτα που οδηγεί στη «μετά θάνατον ζωή», επέλεξε να μείνει στον επίγειο κόσμο και να γίνει... φάντασμα για να βρει τον δολοφόνο του. Αυτός είναι ο μόνος τρόπος για να μπορέσει παράλληλα να σώσει την εν διαστάσει σύζυγό του που είναι δικαστικός και σύμφωνα με κάποια οράματα που έχει, θα δολοφονηθεί από τον ίδιο δράστη.

Ο «Τιμωρός» έρχεται τη νέα σεζόν, με ένα all star καστ που δεν θα περάσει απαρατήρητο. Δημήτρης Λάλος, Μαριλίτα Λαμπροπούλου, Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος, Λάζαρος Γεωργακόπουλος, ετοιμάζονται να ξεκινήσουν γυρίσματα. Η υπόθεση αφορά στην ιστορία ενός πεζοναύτη που βρίσκει νεκρή την οικογένειά του και αποφασίζει να ζητήσει εκδίκηση με κάθε τρόπο.

Η νέα καθημερινή σειρά θα έχει τίτλο «Ο Άγιος Έρωτας» και, όπως φαίνεται, θα πάρει τη θέση του «Σασμού». Η Δανάη Παππά, η Κατερίνα Παπουτσάκη, ο Γιάννης Τσορτέκης, ο Δημήτρης Παπανικολάου, έχουν δώσει τα χέρια ενώ το σενάριο είναι γεμάτο ανατροπές. Η παραγωγή βασίζεται στη χιλιανή τηλενουβέλα με τίτλο «Perdona Nuestros Pecados» και ο κεντρικός πρωταγωνιστής θα είναι ένας νεαρός ιερέας.

Να σημειωθεί ότι, την ερχόμενη σεζόν, θα δούμε τον δεύτερο κύκλο του σίριαλ «Γιατρός» με τον Κωνσταντίνο Μαρκουλάκη ενώ για το δεύτερο μισό της χρονιάς (από τις αρχές του 2025 δηλαδή) υπάρχουν οι σκέψεις για δύο ακόμη σειρές. Η μία έχει τον τίτλο «Πόρτο Λεόνε, στο δρόμο με τα κόκκινα φανάρια» και η άλλη πρόκειται για τη μεταφορά του βιβλίου της Λένας Μαντά «Το σπίτι δίπλα στο ποτάμι».

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή