Ζέτα Μακρυπούλια: «Μετά την συνέντευξη στον Χατζηνικολάου, έπαθα κρίση πανικού»

Η εξομολόγηση της Ζέτας Μακρυπούλια για την πολυσυζητημένη συνέντευξή της στο «Ενώπιος Ενωπίω»

Ζέτα Μακρυπούλια: «Μετά την συνέντευξη στον Χατζηνικολάου, έπαθα κρίση πανικού»
YouTube
2'

Η Ζέτα Μακρυπούλια παραχώρησε μια εφ'όλης της ύλης συνέντευξη στην φίλη και συνάδελφό της, Μαρία Σολωμού, στην εκπομπή της στο YouTube, «Μαρία τη Νύχτα» και μεταξύ άλλων αποκάλυψε τον λόγο που δεν της αρέσει να δίνει συνεντεύξεις, αλλά και πως βίωσε την πρόσφατη εμπειρία της με το Νίκο Χατζηνικολάου στο «Ενώπιος Ενωπίω».

Ζέτα Μακρυπούλια: «Μόλις τελείωσε η συνέντευξη με τον Χαζτηνικολάου, άρχισα να παθαίνω κρίση πανικού»

«Δεν το έχω πια με τις συνεντεύξεις. Παλιά κάπως το διαχειριζόμουν, το είχα καλύτερα νομίζω. Τώρα, όχι πια. Η συνέντευξη που έδωσα φέτος στον Νίκο Χατζηνικολάου, μία που κάνει για δέκα. Το άγχος που είχα, δεν θέλεις να το ξέρεις. Το σκεφτόμουν μια εβδομάδα πριν και το πιο περίεργο είναι ότι το βράδυ που έπαιξε η συνέντευξη, μόλις τελείωσε, άρχισα να παθαίνω κρίση πανικού», είπε αρχικά η ηθοποιός και παρουσιάστρια.

«Ενώ μου άρεσε και θεωρώ ότι πήγε καλά, είχα κρίση πανικού. Έπαθα μετά και κάτι στο δόντι το οποίο και τράβηξε, όλη αυτή η ιστορία, δύο μήνες και δεν το θεωρώ τυχαίο. Πιστεύω ότι προήλθε από την κρίση πανικού. Πιστεύω σε αυτά τα ψυχοσωματικά που δημιουργούμε μόνοι μας και πλέον έχω καταλάβει ότι, παρόλο που ακούγεται υπερβολικό και το ξέρω ότι είναι, δεν μπορώ να κάνω κάτι», συμπλήρωσε η Ζέτα Μακρυπούλια.

«Έτσι λοιπόν έχω πάθει αυτό το πράγμα με τις συνεντεύξεις, ας μην αναλύσουμε το γιατί και το πως, φαντάζομαι πως μπορείς να το καταλάβεις. Έχω εκτεθεί πάρα πολλές φορές από πολύ μικρή ηλικία, έχω πει διάφορα πράγματα, έχουν ασχοληθεί μαζί μου με πράγματα που μπορεί να μην έχω πει ποτέ και έχω λίγο κουραστεί. Απλώς το θεωρώ και λίγο κατόρθωμα το γεγονός ότι μπορώ πλέον να υπάρχω στον χώρο χωρίς να δίνω συνεντεύξεις». κατέληξε η Ζέτα Μακρυπούλια.

Σχετικές ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή