Από φίλοι, δύο ξένοι: Φραγκολιάς και Σοϊλέδης βρέθηκαν στο ίδιο event και δεν αντάλλαξαν κουβέντα

Η αιχμηρή απάντηση του Κώστα Φραγκολιά για τον Άρη Σοϊλέδη 
1'

Στην ίδια εκδήλωση βρέθηκαν ο Κώστας Φραγκολιάς και ο Άρης Σοϊλέδης, με τους άλλοτε φίλους να μην ανταλλάσσουν ούτε κουβέντα, γεγονός που προκάλεσε προβληματισμό σε όσους ήταν παρόντες.

Υπενθυμίζεται, ότι ο Κώστας Φραγκολιάς θα ήταν κουμπάρος στον γάμο του ποδοσφαιριστή με τη Μαρία Αντωνά.

Σε ερώτηση των δημοσιογράφων για το αν μιλιούνται με τον Κώστα Φραγκολιά, ο Άρης Σοϊλέδης είπε: «Δεν είναι ώρα να τα συζητήσουμε αυτά».

Οι αιχμές Φραγκολιά για Σοϊλέδη -«Έχει δείξει τις προθέσεις του»

Μετά τον Άρη Σοϊλέδη, ο Κώστας Φραγκολιάς έδωσε την δική του απάντηση, μέσα από το Happy Day, για τον λόγο που δεν μιλάνε πια.

«Συμφωνώ με αυτό που είπε ότι δεν είναι η ώρα να μιλήσουμε για το αν μιλάμε. Δεν μπήκαμε και δεν μας πήραν από το χεράκι να πάμε μαζί.» ανέφερε αρχικά ο Κώστας Φραγκολιάς.

«Δεν έχει ωριμάσει ακόμη (σ.σ. η φιλία). Θα σου πω σοβαρά γιατί δεν μιλήσαμε με τον Άρη. Επειδή έχει δείξει τις προθέσεις του και δεν το λέω άσχημα. Όταν κάποιος σε παίρνει τηλέφωνο κι εσύ δεν απαντάς ή δεν τον παίρνεις τον άλλον πίσω. Ο άνθρωπος δείχνει τις προθέσεις του. Εγώ τώρα θα τον πιέσω; Δεν ψήνεται. Δεν είναι δεν σε θέλω μία δεν σε θέλω δέκα. Έχει δείξει τις προθέσεις του κι εγώ το σέβομαι.» απάντησε στη συνέχεια ο Κώστας Φραγκολιάς.

Σχετικές ειδήσεις