Μπέττυ Μαγγίρα: Οι «μνηστήρες» που θέλουν την παρουσιάστρια

Η Μπέττυ Μαγγίρα αποχαιρετά τον ΑΝΤ1 και αναζητά νέα τηλεοπτική στέγη
Μπέττυ Μαγγίρα: Οι «μνηστήρες» που θέλουν την παρουσιάστρια
Instagram
2'

Το όνομά της είναι άμεσα συνυφασμένο με την ψυχαγωγία, λόγος για τον οποίο αποφάσισε να μην συνεχίσει την πορεία της στον ΑΝΤ1. Η Μπέττυ Μαγγίρα ολοκληρώνει, την επόμενη εβδομάδα, τη συνεργασία της με το κανάλι του Αμαρουσίου και πλέον είναι ελεύθερη… να αναζητήσει νέα στέγη.

Όπως έχουμε αναφέρει στο παρελθόν, από την ίδια είχε ζητηθεί ολική ανανέωση ομάδας και θεματολογίας, με την προσθήκη κοινωνικών και ενημερωτικών θεμάτων που δεν ήθελε. Έτσι, δεν είπε το «ναι» σε ένα infotainment πρότζεκτ και οι δρόμοι χωρίζουν.

Η Μπέττυ Μαγγίρα, όμως, είναι ένα πρόσωπο που αρκετοί σταθμοί θα ήθελαν για να υπηρετήσει το lifestyle και ψυχαγωγικό περιεχόμενο. Μετά τις πρόσφατες εξελίξεις με τον ΑΝΤ1, τα στελέχη του MEGA επανάφεραν στο μυαλό τους τη σκέψη ότι η παρουσιάστρια θα μπορούσε να ενταχθεί στο δυναμικό ωστόσο ακόμη δεν έχει βρεθεί το κατάλληλο φορμάτ μιας και δεν έχουν ολοκληρωθεί οι επαφές και οι συζητήσεις με τη Φαίη Σκορδά και τη Δανάη Μπάρκα. Η Φαίη θα αποχωρήσει από τον ΣΚΑΪ και, ενώ τα ραντεβού με το μεγάλο κανάλι είναι πολλά, ακόμη δεν έχει επέλθει συμφωνία.

Όπως είπε, άλλωστε, και η Κατερίνα Καινούργιου σήμερα: «Μιας κι ανέφερε τη Φαίη, αυτό που ξέρω είναι ότι δεν υπάρχει υπογραφή ακόμα γιατί υπάρχει ένα κώλυμα λένε οι πληροφορίες μου. Εκείνοι στο MEGA θέλουν συμβόλαιο 1+1 και η Φαίη θέλει 2 χρόνια κλειστό. Το MEGA δεν το δέχεται, αυτό ξέρω εγώ. Το MEGA έχει προτείνει σε αρκετούς την πρωινή ζώνη».

Τη Μπέττυ, όμως, φαίνεται ότι θα ήθελαν και οι άνθρωποι του ΣΚΑΪ. Το κανάλι του Φαλήρου ετοιμάζεται για μία σεζόν με πολλά ριάλιτι-σόου-πρότζεκτ και η εντυπωσιακή περσόνα θα ήταν μία ιδανική λύση για την παρουσίαση.

Τις επόμενες εβδομάδες το τοπίο θα ξεκαθαρίσει και θα μπορούμε να γνωρίζουμε για συγκεκριμένες προτάσεις.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή