Ψυχοκόρες spoiler: Η Αρχοντούλα αποκαλύπτει στον Σώτο ότι είναι γιος της

Λίγο πριν το μεγάλο φινάλε της σειράς, μία αποκάλυψη ταράζει τους Κοτρώτσηδες
Ψυχοκόρες spoiler: Η Αρχοντούλα αποκαλύπτει στον Σώτο ότι είναι γιος της
3'

Μία εβδομάδα γεμάτη σασπένς και ανατροπές θα είναι η επόμενη για τις «Ψυχοκόρες» του ΑΝΤ1.

Η Νέλλα σώζει τον Κοσμά και εκείνος πλέον της χρωστά τη ζωή του. Η ψυχική υγεία της Νέλλας υποτροπιάζει. Η Αρχοντούλα αποκαλύπτει στον Σώτο όλη την αλήθεια κι εκείνος θυμώνει μαζί της, αλλά και με τη Μαρίκα. H Φρόσω μαθαίνει από τον Γιωργάκη το σχέδιο της Αμαλίας για να ξεφορτωθεί το μωρό της, ενώ ξεκαθαρίζει τα πράγματα με τον Βελλή. Η Χριστίνα εξομολογείται στη Βασιλική τι έχει βιώσει και την προτρέπει να πάει να δει τον πατέρα της που έχει χειροτερεύσει. Η Δεσποινιώ συναντά τυχαία τον Τάσο.

Η τυχαία συνάντηση της Δεσποινιώς με τον Τάσο έχει τραγική κατάληξη, βυθίζοντας τη Δεσποινιώ στην απελπισία. Ο Λεωνίδας συνειδητοποιεί πού έχει μπλέξει ο Ερμής. Η Βασιλική, με τη βοήθεια της Χριστίνας, θάβει τον πατέρα της. Ο Παύλος έχει μια πολιτική πρόταση για να αγωνιστεί να δοθεί χάρη σε πολιτικούς εξόριστους. Η Φρόσω μαθαίνει από τον Γιωργή πως ο Βελλής γνωρίζεται με την Αμαλία, ενώ εκείνος προσπαθεί να μονιάσει μαζί της με απώτερο σκοπό τα αρχαία. Ο Σώτος καταφτάνει μεθυσμένος στο σπίτι, αποκαλύπτει τα πάντα στον Κοσμά και αντιμετωπίζει σκληρά τη Μαρίκα. Η Νέλλα συντετριμμένη αναζητά όπιο.

H Ευανθία μαθαίνει τα σχέδια της Αμαλίας και τη διώχνει, κρατώντας τον Γιωργή. Ο Παύλος κι ο Λεωνίδας καταστρώνουν σχέδιο να σώσουν τον Ερμή. Ο Παύλος δέχεται την πολιτική πρόταση με τον όρο να δοθεί χάρη σε κρατούμενο της επιλογής του, ενώ δεν αργεί να τσακωθεί με τη Μάγια. Ο Σώτος φεύγει από το σπίτι κι η Μαρίκα προσπαθεί να φύγει από τους Κοτρώτσηδες με κάθε τρόπο. Ο Κοσμάς χάνει τη θέση του και όλα καταρρέουν στη ζωή του. Η Φρόσω συμφωνεί να ψάξει για τα αρχαία αρκεί να κατέβει εκείνη στο πηγάδι. Η Δεσποινιώ γλιτώνει ένα μικρό κορίτσι από τα νύχια της Βικτωρίας και εκείνη την εκδικείται.

Η Μαρίκα πηγαίνει στο σπίτι του Πολίτη και επιστρέφοντας, ανακοινώνει στη Νέλλα πως φεύγει. Η Δεσποινιώ ξεκινά τη δουλειά στη Μαρί. Η Μάγια μαθαίνει πως είναι έγκυος. Ο Παύλος αλληλογραφεί με τον Νέστορα υποδυόμενος τον Ερμή, με την ελπίδα να σώσει το γιο του. Πολύτιμος βοηθός του ο Λεωνίδας. Μαζί προσπαθούν να ανταποκριθούν στις δοκιμασίες του Νέστορα. Η Χριστίνα μαθαίνει πως θα πάρει μετάθεση και θέλει να βοηθήσει τη Βασιλική να φύγει, ενώ της αποκαλύπτει ότι γνωρίζει τη Βικτωρία. Εκμεταλλευόμενοι την απουσία της Ευανθίας για το βράδυ, η Φρόσω με τον Βελλή ξεκινούν την επιχείρηση στο πηγάδι.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή