Κωνσταντίνος Βασάλος: Προειδοποίησε on air την Κατερίνα Καινούργιου - «Πρόσεχε, κι εσύ κυκλοφορείς»

Η προειδοποίηση του συνεργάτη της Σίσσυς Χρηστίδου στην Κατερίνα Καινούργιου

Κωνσταντίνος Βασάλος: Προειδοποίησε on air την Κατερίνα Καινούργιου - «Πρόσεχε, κι εσύ κυκλοφορείς»
1'

Το συγκεντρωτικό βίντεο με τα αποσπάσματα από τηλεοπτικές εκπομπές της εβδομάδας που πέρασε, σχολίασε το πάνελ της Σίσσυς Χρηστίδου το πρωί του Σαββάτου (22/6).

Στο βίντεο παρουσιάστηκε και μια ατάκα του Γρηγόρη Γκουντάρα, ο οποίος είπε στην εκπομπή του «Super Katerina», «ότι καμία από το πάνελ δεν είναι ελεύθερη» και φυσικά δεν έμεινε ασχολίαστο από τον Παύλο Σταματόπουλο.

«Η είδηση του multi είναι μία. Ότι η Καινούργιου είναι σε σχέση, γιατί το είπε ο Γκουντάρας, ότι κανένας από το τραπέζι δεν είναι ελεύθερος και η Κατερίνα δεν το αρνήθηκε. Άρα τι σημαίνει αυτό;», είπε αρχικά ο Παύλος Σταματόπουλος.

Η Σίσσυ Χρηστίδου πρόσθεσε: «Για να το πει αυτό ο Γρηγόρης, σημαίνει ότι το λέει με τις ευλογίες της. Δηλαδή εσύ δεν θα έλεγες τέτοια κουβέντα εδώ, αν δεν την είχαμε συζητήσει».

Τον λόγο στη συνέχεια πήρε ο Κωνσταντίνος Βασάλος, ο οποίος προειδοποήσει με χιούμορ την Κατερίνα Καινούργιου!


«Πάντως Κατερίνα, επειδή κι εσύ κυκλοφορείς έξω, πρόσεχε γιατί βλέπω ότι γενικά λες “είδα αυτόν με αυτήν, είδα τον Κωνσταντίνο στο Κολωνάκι”. Και εσύ κυκλοφορείς, οπότε Κατερίνα πρόσεχε! Μπορεί να είμαι σκορπιός αλλά δεν είμαι εκδικητικός» είπε χαρακτηριστικά.

Η προειδοποίηση του συνεργάτη της Σίσσυς Χρηστίδου είχε να κάνει με το γεγονός, ότι στην εκπομπή «Super Katerina» συζυτήθηκε αρκετά η εμφάνιση του Κωνσταντίνου Βασάλου με τη νέα του σύντροφο, Μαρία Παπαγεωργίου, οπότε ήθελε να στείλει το μήνυμά του με τον δικό του τρόπο.

Σχετικές ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή