Γιάννης Σπαλιάρας: «Έχω δεχτεί ανήθικες προτάσεις - Μου έχουν προτείνει χρήματα για να ενδώσω»

Ο Γιάννης Σπαλιάρας μίλησε για τις περίεργες συμπεριφορές που έχει αντιμετωπίσει
Γιάννης Σπαλιάρας: «Έχω δεχτεί ανήθικες προτάσεις - Μου έχουν προτείνει χρήματα για να ενδώσω»
1'

Ο Γιάννης Σπαλιάρας παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό «Λοιπόν» και μίλησε μεταξύ άλλων για τις περίεργες συμπεριφορές που έχει αντιμετωπίσει στον χώρο του θεάματος, αλλά και τις προτάσεις που έχει δεχτεί.

Το μοντέλο αρχικά δήλωσε: «Οι ουσίες, τα μυστικά κι οι περίεργες συμπεριφορές υπάρχουν παντού, όχι μόνο στον χώρο του μόντελινγκ. Ειδικά τις ουσίες, τις βλέπουμε ακόμα και στα σχολεία να κυκλοφορούν».

Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Δεν περίμενα να μπω στο μόντελινγκ για να δω τις ουσίες να κυκλοφορούν μπροστά μου. Εγώ στις συνεργασίες μου πάντως δεν είχα τέτοια θέματα, ούτε είχα δεχτεί κάποια πρόταση να δοκιμάσω ουσίες κλπ».

Παράλληλα μίλησε για τις ανήθικες προτάσεις που έχει δεχτεί στον χώρο, είπε: «Κατά καιρούς έχω δεχτεί ανήθικες προτάσεις. Μου έχει συμβεί να μου προτείνουν χρήματα, προκειμένου να ενδώσω σεξουαλικά μαζί τους. Δεν θεωρώ όμως ότι συμβαίνει μόνο σε εμένα αυτό. Και ένας υπάλληλος που δουλεύει στην εστίαση και στον χώρο της διασκέδασης, πάλι δέχεται ανήθικες προτάσεις. Ακόμα και μια κοπέλα που δουλεύει ως πωλήτρια σε κατάστημα ρούχων μπορεί να δεχτεί μια τέτοια πρόταση».

Έκλεισε εξηγώντας πως ο ίδιος δεν ενδιαφέρθηκε ποτέ για κάτι τέτοιο. «Δεν με ενδιέφεραν ποτέ αυτά, τα προσπερνούσα κι έκανα πως δεν τα άκουγα. Είναι φυσικά ένα είδος παρενόχλησης αυτό και δεν πρέπει να συμβαίνει», είπε.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή