Αναστασία Γιούσεφ: «Δέχθηκα σεξουαλική παρενόχληση, μετά τον χορό, μόλις με πήγε στο ξενοδοχείο»

Η Αναστασία Γιούσεφ μίλησε για ένα δύσκολο της βίωμα
Αναστασία Γιούσεφ: «Δέχθηκα σεξουαλική παρενόχληση, μετά τον χορό, μόλις με πήγε στο ξενοδοχείο»
1'

Η Αναστασία Γιούσεφ έδωσε συνέντευξη στο ένθετο Secret των Παραπολιτικών μιλώντας για όλους και για όλα. Η χορεύτρια μεταξύ άλλων εξομολογήθηκε ένα απίστευτο περιστατικό που έζησε κατά τη διάρκεια της δουλειάς της.

Πιο συγκεκριμένα, η χορεύτρια αρχικά είπε: «Έχω δεχτεί σεξουαλική παρενόχληση. Χρόνια πριν, από μαγαζάτορα πάλι. Μόλις με πήρε από το αεροδρόμιο, με πήγε για φαγητό και μετά στο ξενοδοχείο. Μετά τον χορό, μόλις με πήγε στο ξενοδοχείο, με πρόφαση να φέρει τη βαλίτσα πάνω στο δωμάτιο, μου ρίχτηκε. Φυσικά, τον απέτρεψα και με άφησε. Ως επαγγελματίας, πήγα το βράδυ στη δουλειά μου, όμως στο συγκεκριμένο μαγαζί δεν ξαναπάτησα ποτέ».

Στη συνέχεια εξήγησε την αντίδραση που είχε αλλά και γενικότερα τη συμπεριφορά της απέναντι σε τέτοιες καταστάσεις: «Σε τέτοιες περιπτώσεις αγριεύω, νιώθω σαν άντρας. Γενικά, είμαι δυναμική, οπότε δύσκολα θα αφήσω κάποιον να μου κάνει κακό ή, αν θες, έχω σταθεί τυχερή. Όπως και να ’χει, όμως, όσο μαγκάκι κι αν είσαι, ακόμα και ένα ρίξιμο τέτοιου είδους σε προσβάλλει και σου χαλάει την ψυχή».

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή