Ασημίνα Χατζηανδρέου: Τι απάντησε για τη νέα σχέση της Μαρίας Αντωνά - Η μπηχτή στον Άρη Σοϊλέδη

Για τη Μαρία Αντωνά και τον Άρη Σοϊλέδη μίλησε η Ασημίνα Χατζηανδρέου
Ασημίνα Χατζηανδρέου: Τι απάντησε για τη νέα σχέση της Μαρίας Αντωνά - Η μπηχτή στον Άρη Σοϊλέδη
Instagram
2'

Συνέντευξη στην εκπομπή «I Love Σου Κου» παραχώρησε η Ασημίνα Χατζηανδρέου, η οποία μεταξύ άλλων μίλησε για τη νέα σχέση της Μαρίας Αντωνά, καθώς και για τον Άρη Σοϊλέδη.

«Τη βλέπω καλά με έναν καινούργιο σύντροφο. Βγαίνοντας από έναν χωρισμό βρήκε κάτι άλλο και χαμογέλασε», είπε η Ασημίνα Χατζηανδρέου για το νέο βήμα της Μαρίας Αντωνά στην προσωπική της ζωή.

Όσο για τον Άρη Σοϊλέδη και τις πρόσφατες δηλώσεις του, η Ασημίνα Χατζηανδρέου επεσήμανε: «Άκουσα για διάφορα πράγματα που έκανε στην προσωπική του ζωή. Εγώ δε θα τα έλεγα ποτέ στην τηλεόραση».

Ξεσπά η Ασημίνα Χατζηανδρέου κατά Τριαντάφυλλου - «Ήθελα να μπω μέσα στην τηλεόραση»

Η πρώην παίκτρια του Survivor τοποθετήθηκε σε πρόσφατη συνέντευξή της για τα σχόλια του Τριαντάφυλλου προς το πρόσωπό της χαρακτηρίζοντάς τα «εμμονή», ενώ σχολίασε και το ξέσπασμα του συντρόφου της, Χρήστου Δάντη κατά του τραγουδιστή.

«Δεν καταλαβαίνω αυτή την εμμονή. Δεν έχω κάνει κάτι στον Τριαντάφυλλο. Είναι κακό να βγαίνεις και να κάνεις αρνητική κριτική σε έναν άνθρωπο που δεν σε έχει πειράξει. Και το post του αναφέρεται στα περσινά συμβάντα που μας απέβαλαν με τη Δαλάκα και ο Τριαντάφυλλος που κολλάει με το περσινό Survivor; Είναι τραγικό. Και εμπλέκεις κι έναν άνθρωπο που δεν έχει σχέση με αυτό το πράγμα», είπε η Ασημίνα.

«Όταν έβλεπα τη συνέντευξη του Τριαντάφυλλου ήθελα να μπω μέσα στην τηλεόραση. Δεν μπορώ να μιλάω με ανθρώπους που χωρίς λόγο δημιουργούν θέμα. Είναι ένα hot θέμα, βγαίνει η Ασημίνα από το Survivor. Α, κάτσε να ασχοληθούμε με την Ασημίνα, για να ξαναβγούμε στην επικαιρότητα. Που δεν νομίζω να το έχει ανάγκη […] Κάποια στιγμή και ο Χρήστος θα έκανε μπαμ και έκανε μπαμ. Γιατί κράζουνε μόνιμα τον άνθρωπό του. Δεν τα είχα πει έτσι χύμα. Ευχαριστώ την Κύπρο που τα είπα», συμπλήρωσε η Ασημίνα Χατζηανδρέου.

Σχετικές ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή