Μεταγραφικός πυρετός στα κανάλια και ανοιχτά μέτωπα

Το καλοκαίρι αναμένεται θερμό για τη μικρή οθόνη…

Μεταγραφικός πυρετός στα κανάλια και ανοιχτά μέτωπα
2'

Η τελευταία εβδομάδα του Ιουνίου ξεκινά και οι τηλεαστέρες μετρούν αντίστροφα για το φινάλε. Ωστόσο, στα γραφεία των καναλιών επικρατεί αναβρασμός, καθώς αναμένονται οριστικοποιήσεις σε συμφωνίες και επίσημες ανακοινώσεις.

Στο μέτωπο του MEGA, το καυτό ζήτημα είναι το deal με τη Φαίη Σκορδά. Εδώ και μήνες, πλέον, οι δύο πλευρές βρίσκονται σε συζητήσεις για την πρωινή εκπομπή και όλα αναμένονται να «κλειδώσουν» μετά το τέλος της συνεργασίας της παρουσιάστριας με το ΣΚΑΪ. Ιδιαίτερο ενδιαφέρον έχει και η ομάδα της, με την ίδια τη Φαίη και τα στελέχη να πολιορκούν στενά τον Δημήτρη Ουγγαρέζο που έχει δεχτεί πρόταση όμως και από τον ΑΝΤ1.

Στο κανάλι του Αμαρουσίου, οι ιθύνοντες ρίχνουν στο τραπέζι ονόματα για το δίδυμο που αναζητούν για τη ζώνη του Σαββατοκύριακου. Ιδανικά επιθυμούν δύο άνδρες για να αναλάβουν το infotainment μαγκαζίνο, που θα αντικαταστήσει το «I Love Σκου Κου» που παρουσιάζει φέτος η Μπέττυ Μαγγίρα.

Η παρουσιάστρια, να σημειωθεί, είναι στη λίστα των προσώπων που επιθυμεί ο ΣΚΑΪ και πρόκειται να προσεγγίσει για κάποιο από τα πρότζεκτ της επόμενης χρονιάς. Για το κανάλι του Φαλήρου, άλλωστε, το κομμάτι της ενημέρωσης έχει ολοκληρωθεί με την προσθήκη της Μαρίας Αναστασοπούλου και της Φαίης Μαυραγάνη στην οικογένειά τους. Έτσι, η ψυχαγωγία μπαίνει στο επίκεντρο με στόχο άμεσα να διευθετηθούν όλες οι λεπτομέρειες.

Μία από τις μεταγραφές, που αναμένουμε, είναι και αυτή της Τατιάνας Στεφανίδου. Η οικοδέσποινα του «T-Live» αποχαιρετά τον ALPHA και ήδη βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις με το OPEN. Όπως φαίνεται, μετά το τέλος της εκπομπής, θα πέσουν οι υπογραφές και θα δούμε επιτέλους τις επίσημες ανακοινώσεις.

Όσον αφορά στο OPEN; Εκεί το μέτωπο, στο κομμάτι της ψυχαγωγίας, είναι τελείως ρευστό καθώς ακόμη δεν έχει επέλθει συμφωνία ανάμεσα στην ιδιοκτησία και τον Νίκο Κοκλώνη για τη συνέχεια της συνεργασίας τους. Κατερίνα Ζαρίφη, Ελένη Τσολάκη και φυσικά όσοι δουλεύουν μπροστά και πίσω από τις κάμερες αναμένουν εξελίξεις.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή