Λάκης Λαζόπουλος: «Αν δεν είχες χάμπουργκερ όταν σπούδαζες, σου δημιουργούσε πάθηση»

Ο Λάκης Λαζόπουλος σχολίασε στην παράσταση του τα όσα είπε η παρουσιάστρια για την υπόθεση του γνωστού ποινικολόγου που κατηγορήθηκε για τον ξυλοδαρμό της συζύγου του.
Λάκης Λαζόπουλος: «Αν δεν είχες χάμπουργκερ όταν σπούδαζες, σου δημιουργούσε πάθηση»
1'

Ο Λάκης Λαζόπουλος σε πρόσφατη παράσταση του αναφέρθηκε στη Ζήνα Κουτσελίνη και τις δηλώσεις της σχετικά με τον Απόστολο Λύτρα.

Πιο συγκεκριμένα, ο γνωστός ηθοποιός σχολίασε τα όσα είπε η παρουσιάστρια για την υπόθεση του γνωστού ποινικολόγου που κατηγορήθηκε για τον ξυλοδαρμό της συζύγου του. Στην παράστασή του, απόσπασμα της οποίας προβλήθηκε στην εκπομπή «Πρωινό ΣουΣού», ο Λάκης Λαζόπουλος σχολιάζει τη συγκεκριμένη τοποθέτηση για τη φράση «Όταν χρειάστηκε να πάω να σπουδάσω, δεν είχα χάμπουργκερ, δεν είχα τσίζμπεργκερ να φάω» που είπε η παρουσιάστρια.

Ο Λάκης Λαζόπουλος είπε χαρακτηριστικά: «Σπούδασα. Βέβαια, όταν σπούδασα τότε, εμείς δόξα τον Θεό, είχαμε και τσίζμπεργκερ και χάμπουργκερ. Γιατί αν εκείνη την περίοδο, ειδικά όταν πήγαινες να σπουδάσεις, δεν είχες τσίζμπεργκερ και χάμπουργκερ, αυτό δημιουργούσε μια πάθηση που λεγόταν παρένθετη παραίσθηση του υποχονδρίου».

Στη συνέχεια, προσθέτει: «Εάν ήσουν γυναίκα και σπούδαζες και δεν είχες χάμπουργκερ, πάθαινες μια πάθηση που έβλεπες κάποιον να δέρνει μια γυναίκα και εσένα σε απασχολούσε η καριέρα του μαλ****. Αυτή είναι η πάθηση που σου προκαλεί».

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή