Τηλεθέαση: Οι «μάχες» της Κυριακής – Ποιοι τηλεαστέρες διασταύρωσαν τα ξίφη τους

Η σεζόν μπορεί να ολοκληρώνεται, όμως οι μάχες καλά κρατούν στους πίνακες τηλεθέασης
Τηλεθέαση: Οι «μάχες» της Κυριακής – Ποιοι τηλεαστέρες διασταύρωσαν τα ξίφη τους
2'

Δύο εβδομάδες πριν το τέλος της τηλεοπτικής χρονιάς και οι τηλεαστέρες συνεχίζουν να διασταυρώνουν τα ξίφη τους, με στόχο την πρώτη θέση στους πίνακες τηλεθέασης. Η αρένα της Κυριακής αποδεικνύεται εξαιρετικά ανταγωνιστική, ωστόσο υπάρχουν και εκείνοι που τα καταφέρνουν περίφημα.

Στην πρωινή ζώνη, η εκπομπή του Νίκου Μάνεση «Σαββατοκύριακο με τον Μάνεση» στον ALPHA έκανε 21,4% στο σύνολο και 19,6% στο δυναμικό κοινό. Το «I Love Σου Κου», στον ΑΝΤ1, με τη Μπέττυ Μαγγίρα, που θα ρίξει αυλαία την ερχόμενη Κυριακή, σημείωσε 9,8% στο σύνολο και 13,8% στους τηλεθεατές 18-54. Στο MEGA, το μαγκαζίνο «Χαμογέλα και πάλι!» με τη Σίσσυ Χρηστίδου κατέγραψε 9% στο σύνολο και 9,7% στο δυναμικό κοινό ενώ το «Γεια σου!» στον ΣΚΑΪ 6,7% και 5,5% στους τηλεθεατές 18-54. Οι «Δεκατιανοί», στο ίδιο κανάλι, έκαναν 9,8% στο σύνολο και 4,5% στο δυναμικό κοινό.

Στη μεσημεριανή ζώνη, η Ναταλία Γερμανού με το «Καλύτερα δε γίνεται!» του ALPHA έκανε 16,1% στο σύνολο και 12,9% στο δυναμικό κοινό. Ο Κώστας Τσουρός, με την εκπομπή «Ακόμα δεν είδες τίποτα!», στο MEGA, κέρδισε το 12,2% στο σύνολο και το 8,7% στο δυναμικό κοινό καταφέρνοντας να διαγράφει μία σταθερά καλή πορεία. Στην απογευματινή ζώνη, ο «Τροχός της τύχης» ήταν ο απόλυτος πρωταγωνιστής με 17,3% στο σύνολο και 11,1% στο δυναμικό κοινό.

Στη βραδινή ζώνη, ο ποδοσφαιρικός αγώνας στην ΕΡΤ1 Ελβετία-Γερμανία έκανε 20,6% στο σύνολο και 21,6% στο δυναμικό κοινό, ενώ το «Survivor» στον ΣΚΑΪ άγγιξε το 12,7% στο σύνολο και το 8,7% στους τηλεθεατές 18-54.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή