Δώρα Νικολή: «Δεν χάρισα ποτέ αγώνα στην Κατερίνα Δαλάκα στο Survivor»

Όλα όσα είπε η πρώην παίκτρια του Survivor για το παιχνίδι

Δώρα Νικολή: «Δεν χάρισα ποτέ αγώνα στην Κατερίνα Δαλάκα στο Survivor»
2'

Η Δώρα Νικολή που αποχώρησε από το Survivor παραχώρησε την πρώτη της συνέντευξη στην εκπομπή «Fay's Time» και μίλησε για την εμπειρία της στον Άγιο Δομίνικο.

Πιο συγκεκριμένα, η πρώην παίκτρια του Survivor αρχικά αναφέρθηκε στον Γιώργο Γκιουλέκα: «Δεν θα ήθελα να τον δω στον τελικό, μετά από πάρα πολλά πράγματα που είδα και δεν μου άρεσαν. Είχε πολλή γκρίνια και οι άλλοι είναι λίγο πιο πραγματικοί Survivors», δήλωσε.

Στη συνέχεια, εξήγησε πως της έχει μείνει η πικρία, που δεν πήγε με τους συμπαίκτες της στο έπαθλο: «Γενικά είμαι άνθρωπος που συγχωρώ, αλλά μου έχει μείνει μέσα μου αυτή η πικρία και η στεναχώρια για το ότι χωρίς να κάνω κάτι ουσιώδες δεν με πήραν στο έπαθλο και θεωρώ ότι του Χριστόφορου ήταν αφορμή και υπήρχε κάτι άλλο από πίσω. Δεν ήταν ωραίο», τόνισε.

Αναφορικά με την Κατερίνα Δαλάκα είπε: «Δεν είπα για επαγγελματικές συνεργασίες, είπα για κάποια σχέδια μετά το παιχνίδι. Μπορεί να είναι και επαγγελματικό. Θα το κρατήσω αυτό για εμάς, δεν θέλω να λέω κάτι που δεν είναι τετελεσμένο. Από αυτά που έχουμε ζήσει τη θεωρώ φίλη μου και θα το δω και έξω από το παιχνίδι. Θέλω να δούμε και μετά πώς θα πορευτούμε», εξήγησε.

Τέλος, πρόσθεσε: «Δεν χάρισα ποτέ αγώνα στην Κατερίνα. Η μοναδική φορά που έπαιξα χαλαρά ήταν όταν χτύπησα τον αστράγαλό μου και δεν μπορούσα να παίξω. Εννοείται πως ήθελα να κερδίσω. Αν πήγαινα στον τελικό εννοείται πως θα ήθελα να κερδίσω, ανεξάρτητα από τη σχέση μου με την Κατερίνα. Άλλο το ένα, άλλο το άλλο το αγωνιστικό».

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή