Survivor: Η ώρα του νικητή έφτασε – Απόψε ο ημιτελικός, αύριο ο τελικός

Το ριάλιτι επιβίωσης αποχαιρετά το κοινό του με δύο εντυπωσιακές βραδιές
3'

Κράτησε συντροφιά στο κοινό του ΣΚΑΪ για έξι ολόκληρους μήνες και κατάφερε να κερδίσει ένα σταθερό μερίδιο στην πίτα της τηλεθέασης. Το «Survivor», όσο κι αν σχολιάστηκε για τη μη αναμενόμενη πορεία στους πίνακες της Nielsen, είναι μία σταθερή αξία στη βραδινή ζώνη, με φανατικούς θαυμαστές και τον Γιώργο Λιανό να αποδεικνύει ότι η δυναμική του δεν προσμετράτε πλέον με νούμερα και αριθμούς.

Απόψε, στις 21.00, ο παρουσιαστής θα υποδεχτεί το κοινό από το σπίτι αλλά και από την αρένα, τους πρώην παίκτες και τους συγγενείς των συμμετεχόντων, στο Γαλάτσι δίνοντας το σήμα για τον ημιτελικό. Γιώργος Γκιουλέκας, Κατερίνα Δαλάκα, Φάνης Μπολέτσης και Ντάνιελ Νούρκα, είναι οι τέσσερις Survivors που ταξίδεψαν από τον Άγιο Δομίνικο προκειμένου να μονομαχήσουν live στην Αθήνα.

Ειδικοί στίβοι μάχης διαμορφώθηκαν ήδη σε έναν χώρο στο Άλσος Γαλατσίου για να προσφέρουν στους θεατές και τηλεθεατές κορυφαίες αγωνιστικές συγκινήσεις. Για πρώτη φορά οι τέσσερις μονομάχοι θα κληθούν να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό μπροστά σε ένα κοινό που θα ξεπερνά τα 700 άτομα. Θα καταφέρουν να μείνουν συγκεντρωμένοι στο στόχο τους ή θα παρασυρθούν από τη δύναμη της εξέδρας;

Ο ειδικά διαμορφωμένος στίβος μάχης θα υποδεχθεί για πρώτη φορά τους Survivors που διεκδικούν την πρόκριση στο μεγάλο τελικό! Ο Γιώργος, η Κατερίνα, ο Φάνης και ο Ντάνιελ θα μονομαχήσουν σε ζευγάρια τα οποία θα βγουν μέσα από κλήρωση. Ο παίκτης με τη χαμηλότερη επίδοση θα είναι εκείνος που θα αποχωρήσει από τον ημιτελικό με τους άλλους τρεις να περνάνε αυτόματα στο μεγάλο τελικό της επόμενης μέρας!

Η Τετάρτη είναι η μέρα του μεγάλου τελικού. Οι τρεις Survivors που θα προκριθούν από τον ημιτελικό θα επιστρέψουν στο στίβο μάχης για να διεκδικήσουν αυτή τη φορά το μεγάλο έπαθλο των 100.000 ευρώ! Μονομαχίες μέχρι τέλους μπροστά σε ένα δυναμικό κοινό που θα επευφημεί με πάθος τους αγαπημένους του παίκτες! Ποιος θα αναδειχθεί ο μεγάλος νικητής του πιο αγωνιστικού «Survivor»; Να σημειωθεί ότι αναμένονται και εκπλήξεις, με αφιερωματικά βίντεο, τραγουδιστές και ατάκες-φωτιά!

Πόσα λεφτά πήραν οι Survivors

Ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα, μεγάλη νικήτρια είναι η Κατερίνα Δαλάκα αφού τα λεφτά που έχει κερδίσει είναι πολλά! Η αθλήτρια έχει βάλει στον λογαριασμό της 250.000 ευρώ! Η Κατερίνα παρέμεινε στον Άγιο Δομίνικο για 25 εβδομάδες και τα μηδενικά πλέον είναι πολλά… Ο Ντάνιελ Νούρκα είχε κάνει συμφωνία για 2.000 ευρώ την εβδομάδα. Μπήκε στο Survivor πριν 23 εβδομάδες, οπότε έχει απολαβές 46.000 ευρώ! Γιώργος Γκιουλέκας και Φάνης Μπολέτσης, αν και θεωρούνται δύο εξαιρετικά δυνατοί παίκτες και φαβορί, είχαν συμφωνήσει χρήματα μαχητών, δηλαδή 1.000 ευρώ την εβδομάδα. Έτσι, ο πρώτος θα φύγει περίπου με 20.000 ευρώ και ο δεύτερος με 25.000 ευρώ.