Αντώνης Γούναρης: «Με τον Μητροπάνο σε μια ώρα είχαμε τελειώσει τρία τραγούδια»

Ο Αντώνης Γούναρης γύρισε τον χρόνο πίσω και διηγήθηκε στον αέρα του «Πάμε Δανάη» ορισμένες ανείπωτες μέχρι σήμερα ιστορίες απο την καρίερα του
Αντώνης Γούναρης: «Με τον Μητροπάνο σε μια ώρα είχαμε τελειώσει τρία τραγούδια»
2'

Ο Αντώνης Γούναρης γύρισε τον χρόνο πίσω και διηγήθηκε στον αέρα του «Πάμε Δανάη» ορισμένες ανείπωτες μέχρι σήμερα ιστορίες απο την καρίερα του. Συγκεκριμένα μίλησε για τις συνεργασίες του με κορυφαίους καλλιτέχνες του μουσικού χώρου, μεταξύ άλλων ο Δημήτρης Μητροπάνος, η Χάρις Αλεξίου, ο Νότης Σφακιανάκης και ο Στέλιος Καζαντζίδης.

Αρχικά, αναφέρθηκε στον Γιάννη Πάριο λέγοντας: «Από τις λίγες φορές, που έχω γράψει τραγούδι, πήγα και πήρα τον Γιάννη Πάριο από το σπίτι του με πιτζάμες και παντόφλες. Δεν το πίστευα ότι πέρασαν 5 ώρες παιδεύοντας ένα τραγούδι. Λέγαμε και κάτι άλλο, λέγαμε και μια ιστορία. Αυτά είναι που μένουν».

Στη συνέχεια μοιράστηκε μια ιστορία με τον Στέλιο Καζαντζίδη. Καθώς βρίσκονταν στο στούντιο και ηχογραφούσαν, ο Στέλιος Καζαντζίδης ξεκίνησε να τραγουδά ένα τραγούδι με γυναικείο στίχο. Τότε ο ίδιος επισήμανε στον τραγουδιστή πως είναι αδύνατο να το τραγουδήσει γιατί είναι γυναικείο, ο Καζαντζίδης του αποκρίθηκε όμως πως «δεν υπάρχει αρσενικό και θηλυκό».

«Με τον Γιάννη Πλούταρχο στο “Καλύτερο παιδί” του είπα εγώ “πες το γιατί αυτό το τραγούδι θα χαρακτηρίσει την καριέρα σου”», διηγήθηκε ο Αντώνης Γούναρης.

Αναφορικά με την Χαρούλα Αλεξίου ο Γούναρης θυμήθηκε: «Θυμάμαι τη Χαρούλα Αλεξίου στο στούντιο που είχε την κιθάρα της, ήμασταν οι μουσικοί απέναντι και ξεκίνησε να μας παίζει το τραγούδι. Όταν ήρθε το δεύτερο κουπλέ, κάνει μια οκτάβα πάνω. Εκείνη τη στιγμή ήθελα να της πω: "Σταμάτα, δεν γίνεται αυτό, δεν μπορούμε να παίξουμε, ανατριχιάσαμε όλοι».

Τέλος, μοιράστηκε μια ιστορία με τον Δημήτρη Μητροπάνο: «Ο Δημήτρης Μητροπάνος μπήκε στις 5 η ώρα στο στούντιο και στις 6 είχαμε τελειώσει τρία τραγούδια».

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή