Γιάννης Παπαμιχαήλ: Η ανάρτηση για τον χαμό του Γιώργου Ηλιάδη

Η ανάρτηση του Γιάννη Παπαμιχαήλ 

Γιάννης Παπαμιχαήλ: Η ανάρτηση για τον χαμό του Γιώργου Ηλιάδη
1'

Ο γιός της Αλίκης Βουγιουκλάκη, Γιάννης Παπαμιχαήλ, έκανε μια ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, αποκαλύπτοντας πληροφορίες για τον δεύτερο γάμο της μητέρας του με τον Γιώργο Ηλιάδη, ο οποίος έφυγε απο τη ζωή τη Δευτέρα 24 Ιουνίου.

Ο Γιώργος Ηλιάδης, υπήρξε σύζυγος της γνωστής ηθοποιού. Ο πρώτος συζυγός της ήταν φυσικά ο αείμνηστος Δημήτρης Παπαμιχαήλ, με τον οποί απέκτησαν και τον γιό τους Γιάννη.

Μέσω της ανάρτησης του ο Γιάννης Παπαμιχαήλ αποκαλύπτει πληροφορίες για τη γνωριμία και τον γάμο της μητέρας του με τον Κύπριο επιχειρηματία και δημοσιογράφο

Αναλυτικά η ανάρτηση του Γιάννη Παπαμιχαήλ:«Σήμερα έφυγε από την ζωή ο Κύπριος επιχειρηματίας, δημοσιογράφος και δεύτερος σύζυγος της Αλίκης Γιώργος Ηλιάδης. Η γνωριμία τους γίνεται τον Νοέμβριο του 1976 στο κέντρο "Σκορπιός" που διατηρούσε εκείνος στην περιοχή του Χίλτον και ο έρωτας μεταξύ τους υπήρξε κεραυνοβόλος. Έζησαν μαζί για περισσότερο από πέντε χρόνια ένα μεγάλο και δυνατό έρωτα που επισφραγίστηκε τον Ιανουάριο του 1982 με γάμο στο παρεκκλήσι της Μητρόπολης με ελάχιστους καλεσμένους και μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Λίγο καιρό αργότερα χωρίζουν καθώς επιστρέφει στην Κύπρο λόγω σοβαρών οικογενειακών εκκρεμοτήτων, γεγονός που καταρρακώνει κυριολεκτικά την Αλίκη. Τα επόμενα χρόνια διατηρούν επικοινωνία και στις τελευταίες της στιγμές στο νοσοκομείο, τον καλεί για να τον δει για τελευταία φορά, όταν όμως καταφθάνει, εκείνη έχει ήδη "φύγει". Στη φωτογραφία, καλοκαίρι του 1980 στο εξοχικό στο Θεολόγο όπου έζησαν πέντε υπέροχα και αξέχαστα και για τους δύο, καλοκαίρια».

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή