Survivor 2024: Ξεκίνησε ο ημιτελικός – Η είσοδος των 4 φιναλίστ

Στο Άλσος Βείκου στο Γαλάτσι, λίγο μετά τις 9 το βράδυ ξεκίνησε ο ημιτελικός του Survivor με τους τέσσερις φιναλίστ να διεκδικούν μια θέση στον τελικό.
Survivor 2024: Ξεκίνησε ο ημιτελικός  – Η είσοδος των 4 φιναλίστ
1'

Οι τέσσερις παίκτες στον ημιτελικό θα παλέψουν μέχρι τελικής πτώσης προκειμένου να κερδίσουν μια θέση στον τελικό, αλλά και το χρηματικό έπαθλο των 100.000 ευρώ που θα πάρει ο παίκτης που θα καταφέρει να κερδίσει στον αυριανό τελικό του παιχνιδιού επιβίωσης.

Ο Γιώργος Λιανός καλωσόρισε κοινό και παίκτες στον ημιτελικό του φετινού Survivor, λέγοντας: «Καλησπέρα! Καλως ήρθατε στον ημιτελικό του Survivor! Είμαστε όλοι εδώ, οι παίκτες που πέρασαν από το φετινό παιχνίδι. Αυτοί είναι οι πραγματικοί ήρωες, όπως και οι τέσσερις φιναλίστ που ξεχώρισαν μέχρι το τέλος. Τα fan club και όλος ο κόσμος που αγαπά το Survivor είναι εδώ για να στηρίξει την προσπάθεια των τεσσάρων».

Στη συνέχεια ο παρουσιαστής του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ κάλεσε δίπλα του τους 4 φιναλίστ.

Γιώργος Γκιουλέκας, Κατερίνα Δαλάκα, Φάνης Μπολέτσης και Ντάνιελ Νούρκα ανέβηκαν στη σκηνή και δήλωσαν πανέτοιμοι για τον μεγάλο ημιτελικό, ενώ έπεσαν αμέσως στην αγκαλιά των φίλων και πρώην συμπαικτών τους.

Σε εκείνο το σημείο ο Γιώργος Λιανός επανέφερε στην τάξη του φιναλίστ, προκειμένου να ξεκινήσει ο ημιτελικός του Survivor.

«Ελάτε! Κοιτάξτε τους εδώ, λες και είναι γάμος! Καλά στέφανα! American Bar μου το κάνατε», σχολίασε με χιούμορ.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή