Survivor: Αυτή είναι η τριάδα του φετινού τελικού – Οι πανηγυρισμοί και οι ανατροπές

Ο ημιτελικός του Survivor ολοκληρώθηκε και η αντίστροφη μέτρηση για τον νικητή ξεκίνησε
Survivor: Αυτή είναι η τριάδα του φετινού τελικού – Οι πανηγυρισμοί και οι ανατροπές
2'

Λίγα λεπτά μετά τη 01.30 τα μεσάνυχτα της Τρίτης, ο ημιτελικός του «Survivor» ολοκληρώθηκε και η Κατερίνα Δαλάκα ήταν η πρώτη που πήρε την πρόκριση για τον μεγάλο τελικό. Η αθλήτρια μονομάχησε με τον Γιώργο Γκιουλέκα, τον οποίο κέρδισε, κι έτσι ήσυχη παρακολούθησε την εξέλιξη της βραδιάς.

«Είμαι πάρα πολύ χαρούμενη, χαίρομαι που κατάφερα να πάω στον τελικό σε ένα αγωνιστικό Survivor. Πολλοί είπαν ότι πήγαινα στον τελικό τις προηγούμενες χρονιές χωρίς να το αξίζω, αλλά πάλεψα και τα κατάφερα», είπε η Κατερίνα.

Ο επόμενος, που πήρε το εισιτήριο για τον τελικό, ήταν ο Φάνης Μπολέτσης. Ο Μαχητής μονομάχησε με τον Ντάνιελ Νούρκα και, έπειτα από μία σκληρή μάχη, μπόρεσε να φτάσει πιο κοντά στο όνειρο.

«Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλο τον κόσμο, την οικογένειά μου, τους φίλους μου, που με στήριξαν. Η Κατερίνα άξιζε να είναι στον τελικό. Καλή επιτυχία στον Γιώργο και τον Ντάνιελ, αλλά η καρδιά μου είναι μπλε, θα είμαι δίπλα στον Ντάνιελ», είπε ο Φάνης μετά τη νίκη του.

Στην πορεία του ημιτελικού, ο Γιώργος κονταροχτυπήθηκε με τον Ντάνιελ καθώς ένας από τους δύο έπρεπε να σταθεί στο πλευρό των προαναφερθέντων. Ο Ντάνιελ Νούρκα ήταν αυτός που πήρε τη ρεβάνς και έτσι η τριάδα του τελικού σχηματίστηκε, με τον Γκιουλέκα να μένει εκτός.

Σήμερα, Τετάρτη, είναι η μέρα του μεγάλου τελικού. Οι Survivors θα επιστρέψουν στο στίβο μάχης για να διεκδικήσουν αυτή τη φορά το μεγάλο έπαθλο των 100.000 ευρώ! Μονομαχίες μέχρι τέλους μπροστά σε ένα δυναμικό κοινό που θα επευφημεί με πάθος τους αγαπημένους του παίκτες! Ποιος θα αναδειχθεί ο μεγάλος νικητής του πιο αγωνιστικού «Survivor»;

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή