Survivor: Απόψε ο μεγάλος τελικός – Η τελική τριάδα που θα μονομαχήσει για τα 100.000 ευρώ

Τους τρεις φιναλίστ του μεγάλου τελικού άμαθαν αργά το βράδυ της Τρίτης οι τηλεθεατές του ριάλιτι επιβίωσης.
Survivor: Απόψε ο μεγάλος τελικός – Η τελική τριάδα που θα μονομαχήσει για τα 100.000 ευρώ
3'

Το βράδυ της Τρίτης πραγματοποιήθηκε ο ημιτελικός του Survivor.

Οι τέσσερις παίκτες μονομάχησαν μεταξύ τους προκειμένου να κερδίσουν μια θέση στον τελικό, αλλά και το χρηματικό έπαθλο των 100.000 ευρώ που θα πάρει αυτός που θα καταφέρει να κερδίσει στον σημερινό τελικό του παιχνιδιού επιβίωσης.

Ο Γιώργος Λιανός καλωσόρισε κοινό και παίκτες στον ημιτελικό του φετινού Survivor, λέγοντας: «Καλησπέρα! Καλως ήρθατε στον ημιτελικό του Survivor! Είμαστε όλοι εδώ, οι παίκτες που πέρασαν από το φετινό παιχνίδι. Αυτοί είναι οι πραγματικοί ήρωες, όπως και οι τέσσερις φιναλίστ που ξεχώρισαν μέχρι το τέλος. Τα fan club και όλος ο κόσμος που αγαπά το Survivor είναι εδώ για να στηρίξει την προσπάθεια των τεσσάρων».

Στη συνέχεια ο παρουσιαστής του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ κάλεσε δίπλα του, τους τέσσερις φιναλίστ.

Γιώργος Γκιουλέκας, Κατερίνα Δαλάκα, Φάνης Μπολέτσης και Ντάνιελ Νούρκα ανέβηκαν στη σκηνή και δήλωσαν πανέτοιμοι για τον μεγάλο ημιτελικό, ενώ έπεσαν αμέσως στην αγκαλιά των φίλων και πρώην συμπαικτών τους.

Σε εκείνο το σημείο ο Γιώργος Λιανός επανέφερε στην τάξη του φιναλίστ, προκειμένου να ξεκινήσει ο ημιτελικός του Survivor.

«Ελάτε! Κοιτάξτε τους εδώ, λες και είναι γάμος! Καλά στέφανα! American Bar μου το κάνατε», σχολίασε με χιούμορ.

Στο αγωνιστικό κομμάτι του παιχνιδιού, η Κατερίνα Δαλάκα ήταν η πρώτη που πήρε την πρόκριση για τον αποψινό μεγάλο τελικό.

Συγκεκριμένα, η Δαλάκα μονομάχησε με τον Γιώργο Γκιουλέκα, τον οποίο κέρδισε, κι έτσι ήσυχη παρακολούθησε την εξέλιξη της βραδιάς.

Η παίκτρια, σχολιάζονταν τη νίκη της είπε: «Είμαι πάρα πολύ χαρούμενη, χαίρομαι που κατάφερα να πάω στον τελικό σε ένα αγωνιστικό Survivor. Πολλοί είπαν ότι πήγαινα στον τελικό τις προηγούμενες χρονιές χωρίς να το αξίζω, αλλά πάλεψα και τα κατάφερα».

Ο δεύτερος παίκτης, που πήρε το εισιτήριο για τον τελικό, ήταν ο Φάνης Μπολέτσης.

Ο Φάνης μονομάχησε με τον Ντάνιελ Νούρκα και, έπειτα από μία σκληρή μάχη, κατάφερε να κλειδώσει μια θέση στον τελικό.

«Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλο τον κόσμο, την οικογένειά μου, τους φίλους μου, που με στήριξαν. Η Κατερίνα άξιζε να είναι στον τελικό. Καλή επιτυχία στον Γιώργο και τον Ντάνιελ, αλλά η καρδιά μου είναι μπλε, θα είμαι δίπλα στον Ντάνιελ», είπε ο Φάνης μετά τη νίκη που του εξασφάλισε το δεύτερο εισιτήριο του τελικού.

Στην πορεία του ημιτελικού, οι δύο ηττημένοι, δηλαδή ο Γιώργος και ο Ντάνιελ μονομάχησαν για το τρίτο εισιτήριο του τελικού.

Ο Ντάνιελ Νούρκα ήταν αυτός που επικράτησε και έτσι η τριάδα του τελικού σχηματίστηκε, με τον Γκιουλέκα να μένει εκτός.

Λίγα λεπτά μετά τη 01.30 τα μεσάνυχτα της Τρίτης, ο ημιτελικός του «Survivor» ολοκληρώθηκε και το βράδυ της Τετάρτης θα πραγματοποιηθεί ο μεγάλος τελικός του Survivor. Οι τρεις παίκτες θα επιστρέψουν στο στίβο μάχης για να διεκδικήσουν αυτή τη φορά το μεγάλο έπαθλο των 100.000 ευρώ!

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή