Μαρία Αντωνά: Δεν θα είμαι του χρόνου στο πρωϊνό του ΑΝΤ1 - Ο Λιάγκας είχε την ιδέα

«Σε μισό χρόνο συνέβησαν περισσότερες αλλαγές στη ζωή μου απ' όσες είχαν συμβεί την τελευταία δεκαετία», λέει η Μαρία Αντωνά
2'

Για το Survivor, τον Γιώργο Λιάγκα και την παρουσίαση μίλησε η Μαρία Αντωνά. Η παρουσιάστρια, που πήρε μέρος στο Survivor, αποκαλύπτει στο περιοδικό ΟΚ και τον Νίκο Γεωργιάδη, αν θα πήγαινε ξανά στον Άγιο Δομίνικο και ξεκαθαρίζει αν θα είναι του χρόνου στο πάνελ της εκπομπής «Το Πρωινό» στον ΑΝΤ1.

Ερωτηθείσα για το αν θα έπαιρνε μέρος ξανά στο Survivor και απαντώντας αν διαβάζει όσα γράφονται γύρω απο το όνομα της, η Μαρία Αντωνά απαντά: «Η αλήθεια είναι ότι τα διαβάζω. Δεν ξέρω τι να πω, δεν είναι κάτι που περίμενα να συμβεί αλλά συνέβη. Δεν περίμενα ότι σε μισό χρόνο θα συνέβαιναν περισσότερες αλλαγές στη ζωή μου από όσες είχαν συμβεί την τελευταία δεκαετία», απαντά η παρουσιάστρια.

Για το αν του χρόνου θα βρίσκεται τηλεοπτικά στο πλευρό του Γιώργου Λιάγκα, η παρουσιάστρια απαντά: «Είχε μια τέτοια ιδέα ο Γιώργος (σ.σ. Λιάγκας) κάποια στιγμή, αλλά δεν θεωρώ ότι θα συμβεί, δεν έχει συζητηθεί καν, τουλάχιστον για τώρα».

Σε ερώτηση αν ο Γιώργος Λιάγκας διαφέρει από κοντά σε σχέση με την τηλεοπτική του εικόνα, η παρουσιάστρια σημειώνει χαρακτηριστικά: «Σου το είπα και πριν, δεν θέλω να μιλάω για τον Γιώργο. Είναι μια πολύ ισχυρή και δυναμική προσωπικότητα, ένας τρομερός επαγγελματίας και παρουσιαστής, όλη η Ελλάδα βλέπει πόσο καλός είναι στη δουλειά του. Σε αυτό το κομμάτι θα μείνω».

Για το εάν βγαίνουν και για τις κοινές τους φωτογραφίες, η Μαρία Αντωνά αναφέρει χαρακτηριστικά: «Είναι αυτό που βλέπετε». Η Μαρία Αντωνά, πάντως, ερωτηθείσα για το αν υπάρχει το ενδεχόμενο να μείνει με τον Γιώργο Λιάγκα, είπε: «Δεν θα ήθελα να το σχολιάσω».