Ντορέττα Παπαδημητρίου: «Έγινα νωρίς μαμά - Θα ήθελα να κάνω κάτι τηλεοπτικό»

«Εγώ έγινα μαμά στα 24. Το θέλαμε, αν και ήρθε πιο νωρίς από ό,τι το είχαμε σχεδιάσει», δήλωσε μεταξύ άλλων η ηθοποιός

Ντορέττα Παπαδημητρίου: «Έγινα νωρίς μαμά - Θα ήθελα να κάνω κάτι τηλεοπτικό»
2'

Η Ντορέττα Παπαδημητρίου ήταν καλεσμένη του Γρηγόρη Αρναούτογλου στην εκπομπή «The 2Night Show» που προβλήθηκε το βράδυ της 25 Ιουνίου. Στη διάρκεια της συνέντευξής της μίλησε αρχικά για την σχέση που έχει με τους γιούς της, για την μητρότητα που κατά την άποψή της της «χτύπησε νωρίς την πόρτα», αλλά και για το ενδεχόμενο να κάνει την επανεμφάνισή της τηλεοπτικά.

Για την σχέση που έχει με τους γιούς της η ηθοποιός ανέφερε: «Οι γιοι μου την πέρασαν την εφηβεία πολύ φυσιολογικά. Μπορεί να υπάρχουν αντιδράσεις και επαναστάσεις αλλά είναι πολύ συζητήσιμα τα πράγματα. Ακόμη και τις σχέσεις τους τις συζητάμε, πολλές φορές θα τύχει τα βράδια στο σπίτι να είμαστε με τα κορίτσια τους. Θέλω τα παιδιά μου να είναι καλά παιδιά, να φέρονται σωστά και να σέβονται τις κοπέλες τους. Αν κάνουν κάτι λάθος, είμαι η πρώτη που θα τους το πω».

Για το γεγονός οτι έμεινε έγκυος στα 24 της η ηθοποιός σχολίασε: «Εγώ έγινα μαμά στα 24. Το θέλαμε, αν και ήρθε πιο νωρίς από ό,τι το είχαμε σχεδιάσει. Είχα ενθουσιαστεί, ήμουν πολύ ευτυχισμένη».

Όσον αφορά το ενδεχόμενο να παντρευτεί ξανά η Ντορέττα δήλωσε: «Δεν θα έλεγα όχι σε έναν γάμο αλλά δεν ήταν κάτι που με ενδιέφερε ιδιαίτερα. Πιο πολύ θα το έκανα αν το ήθελε ο σύντροφός μου».

Επίσης, η ηθοποιός εμφανίστηκε θετική στο ενδεχόμενο να επιστρέψει τηλεοπτικά και χαρακτηριστικά δήλωσε:«Θα ήθελα να κάνω κάτι τηλεοπτικά αλλά να είναι κάτι χαρούμενο. Ακόμη και σαν τηλεθεάτρια, ψάχνω να βρω τη χαρά. Παλιά μου είχε πει κάποιος: αν είσαι ένας έξυπνος άνθρωπος, δεν μπορεί να είσαι ευτυχισμένος. Είχε μία δόση αλήθειας αυτό. Πρέπει να δείξουμε στα παιδιά μας πως ναι μεν δεν πετάμε στα σύννεφα με όσα συμβαίνουν»

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή
23:52ΕΛΛΑΔΑ

Φωτιά στην Καβάλα

23:52ΕΛΛΑΔΑ

Φωτιά στην Καβάλα