Survivor 2024: Ξεκίνησε η αντίστροφη μέτρηση για την ανάδειξη του μεγάλου νικητή

Survivor 2024: Η ώρα του μεγάλου τελικού έφτασε
Survivor 2024: Ξεκίνησε η αντίστροφη μέτρηση για την ανάδειξη του μεγάλου νικητή
2'

Αυλαία πέφτει απόψε στο Survivor 2024, αφού έφτασε η ώρα του τελικού και της ανάδειξης του μεγάλου νικητή που θα κερδίσει το χρηματικό έπαθλο των 100.000 ευρώ.

Υπενθυμίζεται, ότι για πρώτη φορά, φέτος, ο νικητής θα αναδειχθεί μέσω αγωνισμάτων και όχι τηλεφωνικής ψηφορίας.

Για τελευταία φορά, Κατερίνα Δαλάκα, Φάνης Μπολέτσης και Ντάνιελ Νούρκα θα δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό για την κατάκτηση του πολυπόθητου επάθλου.

Ποιός θα είναι ο Survivor 2024; Λίγες ώρες έμειναν για να το δούμε.

https://www.instagram.com/p/C8sDmmBohy_/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading
https://www.instagram.com/reel/C8r_0u_INk3/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading
https://www.instagram.com/p/C8qLf65o5Q7/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Survivor 2024: Στεναχωριέμαι που δεν θα βρίσκομαι στο τελικό - Όσα είπε ο Γιώργος Γκιουλέκας

Ο Γιώργος Γκιουλέκας εμφανίστηκε στην εκπομπή «Fay's Time» και μίλησε για την εμπειρία του στο φετινό Survivor, την αποχώρηση του Τζέιμς Καφετζή που του στοίχισε, και μοιράστηκε την πρόβλεψή του για τον νικητή του φετινού διαγωνισμού.

Αρχικά, δήλωσε κουρασμένος και εξαντλημένος. Στη συνέχεια, όσον αφορά την αποχώρηση του στον ημιτελικό ο πρώην παίκτης είπε: «Στενοχωρήθηκα πάρα πολύ που δεν βρίσκομαι στον τελικό, αλλά τέτοια ανακούφιση και χαλάρωση που τελείωσα. Πραγματικά, ήταν τόσο μεγάλη η πίεση, η κούραση, τόσο μεγάλο διάστημα. Ο τελευταίος μήνας ήταν που με εξάντλησε, το κομμάτι που χάνεις κάποιους φίλους, που εκεί πέρα είναι απαραίτητο να έχεις κάποιον για στήριγμα. Εγώ τουλάχισστον, δεν την πάλεψα μόνος μου. Από τη μέρα, που έφυγε ο Τζέιμς ξεκίνησε η κατρακύλα».

Ο Γκιουλέκας μίλησε επίσης για την αποχώρηση του Τζέιμς η οποία αποδείχθηκε κομβική για την ψυχολογία του: «Η αλήθεια είναι ότι όσο προχωρούσε το παιχνίδι, η αποχώρηση του Τζέιμς μου στοίχισε πολύ στην ψυχολογία μου, όπως κι η αλλαγή της ομάδας μου. Ήταν το πρώτο "χτύπημα" για μένα, για να πέσω λίγο. Το δύσκολο κομμάτι εκεί είναι να έχεις κάποιον να σε στηρίζει και να σε συντονίζει», δήλωσε.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή