Survivor: «Οι φιλίες στο παιχνίδι Κατερίνα είναι πολύ σημαντικές» - Η σπόντα της Ασημίνας

Σε εξέλιξη ο μεγάλος τελικός του Survivor
Survivor: «Οι φιλίες στο παιχνίδι Κατερίνα είναι πολύ σημαντικές» - Η σπόντα της Ασημίνας
1'

Η Ασημίνα Χατζηανδρέου πέταξε μια... σπόντα στην Κατερίνα Δαλάκα λίγο πριν τον μεγάλο τελικό του Survivor.

Πιο συγκεκριμένα, η Ασημίνα αναφέρθηκε στις πιο δύσκολες στιγμές που έζησε στον Άγιο Δομίνικο, κάνοντας και μια αναφορά στις φιλίες που υπήρξαν εκεί μέσα.

Αρχικά, μίλησε για τις δυσκολίες που πέρασ: «Ήταν πολλές, αλλά νομίζω ότι εκεί που ήταν η πιο δύσκολη στιγμή ήταν όταν έσπασα το χέρι μου. Είπα και στην παραγωγή να αποχωρήσω από το παιχνίδι και τους ευχαριστώ και δημόσια που μου έδωσαν αυτό το χρονικό διάστημα και την ιατρική περίθαλψη στο παιχνίδι να μπορέσω να συνεχίσω», είπε χαρακτηριστικά.

Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Όταν αποχώρησα κι όσο έβλεπα τους τραυματισμούς των παιδιών, συγκινήθηκα. Και τώρα συγκινούμαι, γιατί όντως εκεί μέσα υπάρχουν πολλές κακουχίες, που σε ωριμάζουν, σε δυναμώνουν. Τα τρία παιδιά που κάθονται στην καρέκλα είναι πολύ ικανά για να κάθονται σε αυτό το σημείο και πολύ καλοί παίκτες», δήλωσε.

Τέλος, έριξε την σπόντα της στην Κατερίνα Δαλάκα αναφορικά με τις φιλίες μέσα στο παιχνίδι. «Όντως οι φιλίες στο παιχνίδι Κατερίνα, είναι πολύ σημαντικές για να συνεχίζεις και να έχεις ψυχολογία», είπε.

Υπενθυμίζεται πως οι δύο παίκτριες ήταν πολύ κοντά τόσο στον φετινό, όσο και στον προηγούμενο κύκλο του Survivor, όμως κατά τις τελευταίες μέρες της παραμονής της Ασημίνας Χατζηανδρέου στο ριάλιτι, η Κατερίνα Δαλάκα είχε απομακρυνθεί από κοντά της, όπως και ο Αλέξης Παππάς.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή