Survivor 2024: Έτσι θα αξιοποιήσει τα 100.000 ευρώ ο μεγάλος νικητής Ντάνιελ Νούρκα

Γιά όλους και για όλα μίλησε ο Ντάνιελ Νούρκα λίγες ώρες μετά τον μεγάλο τελικό του ριάλιτι επιβίωσης
1'

Ο μεγάλος νικητής του Survivor 2024, Ντάνιελ Νούρκα εμφανίστηκε λίγες ώρες μετά τον τελικό στην εκπομπή «Fay's Time». Ο 27χρονος ηθοποιός μίλησε για την πορεία του στο παιχνίδι, για τις οικονομικές δυσκολίες που είχε αντιμετωπίσει στο παρελθόν, ενώ δεν παρέλειψε να μοιραστεί τον τρόπο που σκοπεύει να αξιοποιήσει το μεγάλο χρηματικό έπαθλο των 100.000 ευρώ.

Για τα οικονομικά προβλήματα που αντιμετώπισε στο παρελθόν είπε: «Μπορεί να τελείωνε η περιοδεία και να είχα δύο μήνες κενό. Σε αυτούς τους δύο μήνες μπορεί να έτρωγα τα λεφτά που είχα μαζέψει. Έπρεπε να καλύψω τη σχολή μου και τα έξοδά μου, έμπαινα στο ταμείο για να μπορώ να ζήσω με αυτά τα λεφτά. Έλεγα ότι κάτι θα έρθει. Πήγαινα πάρα πολύ με το ότι κάτι θα έρθει. Όταν παλεύεις πάρα πολύ για κάτι, σίγουρα κάποια στιγμή θα έρθει», είπε ο Ντάνιελ Νούρκα.

Για το πώς σκοπεύει να αξιοποίησει το χρηματικό ποσό που κέρδισε από το ριάλιτι επιβίωσης ο Ντάνιελ Νούρκα δήλωσε: «Αρχικά θα κάνω διακοπές να ξεκουραστώ και να συνειδητοποιήσω ότι το παιχνίδι τελείωσε, να έρθω σε επαφή με την πραγματικότητα. Μου αρέσει πάρα πολύ η εστίαση, την αγαπώ. Θα συνεχίσω τη δουλειά μου, αλλά ως επένδυση θα ήθελα να το κάνω γιατί όλα κάποτε τελειώνουν», δήλωσε ο νικητής του Survivor.

Δείτε αναλυτικά όσα είπε στο παρακάτω βίντεο