Ο Γιώργος Μαζωνάκης λύνει τη σιωπή του για τη δικαστική διαμάχη με την αδελφή του

Οι πρώτες δηλώσεις του Γιώργου Μαζωνάκη για την διαμάχη που έχει ξεσπάσει με την αδελφή του Βάσω Μαζωνάκη
Ο Γιώργος Μαζωνάκης λύνει τη σιωπή του για τη δικαστική διαμάχη με την αδελφή του
1'

Την πρώτη του συνέντευξη μετά από πολύ καιρό αλλά και μετά την δικαστική διαμάχη που έχει ξεσπάσει με την αδελφή του Βάσω παραχώρησε ο Γιώργος Μαζωνάκης, στην Κατερίνα Καινούργιου και την εκπομπή «Super Κατερίνα».

Στην εκπομπή της Πέμπτης 27 Ιουνίου προβλήθηκε ένα απόσπασμα της συνέντευξης του δημοφιλούς ερμηνευτή, στο οποίο για πρώτη φορά μιλάει ανοιχτά για όσα έχουν γίνει γνωστά το τελευταίο διάστημα.

«Το καλά είναι πάρα πολύ σχετικό. Δεν είμαι καλά, είμαι πολύ καλά, γιατί η πίστη και η πίστα με έσωσαν», είπε αρχικά ο Γιώργος Μαζωνάκης σε ερώτηση για το πώς είναι αυτόν τον καιρο.

Αναφορικά με το ζήτημα που έχει προκύψει με την αδελφή του, που τους έχει οδηγήσει στις δικαστικές αίθουσες είπε: «Φανταστείτε στο δικό μου το μυαλό τι έχει γίνει», όταν η Κατερίνα Καινούργιου σχολίασε ότι στο μυαλό όλων ήταν μία πολύ αγαπημένη οικογένεια. «Είναι μία υπόθεση η οποία ειναι στην αρχή, είναι πολύ μεγαλύτερο το πράγμα από ό,τι μέχρι τώρα ξέρετε», τόνισε ο Γιώργος Μαζωνάκης.

«Εγώ για αρκετό χρονικό διάστημα, επειδή έχω ξεκινήσει από πάρα πολύ μικρός, είχε αρχίσει να γίνεται φλατ αυτή η κατάσταση. Τα τελευταία τρία χρόνια ξαναβρήκα τον λαιμό μου, την αγάπη για τον λαιμό μου- ο λαιμός είναι το συναίσθημα- και να ξέρετε ότι από δω και μετά θα μεγαλουργήσω, πρώτα ο Θεός», κατέληξε.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή