Κατερίνα Καινούργιου: «Είμαι πολύ ζεν, σε πολύ ωραία φάση»

«Θέλω να διευκρινίσω για κάτι που είπα χθες», είπε η Κατερίνα Καινούργιου
Κατερίνα Καινούργιου: «Είμαι πολύ ζεν, σε πολύ ωραία φάση»
1'

Η Κατερίνα Καινούργιου ξεκαθάρισε κατά τη διάρκεια της εκπομπής της πως πλέον βρίσκεται σε νέα φάση της ζωής της.

Πιο συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια αναφέρθηκε στο χθεσινό της σχόλιο σε σχέση με την παραμονή του Δημήτρη Ουγγαρέζου στο Mega.

«Θέλω να διευκρινίσω για κάτι που είπα χθες. Νομίζω στα sites γράφτηκε ένα μέρος και αν κάποιος διάβαζε τον τίτλο φαινόταν άσχημο. Το είπα χιουμοριστικά με μια δόση αλήθειας, βέβαια. Αλλά καθόλου υποτιμητικά για τον Δημήτρη, ίσα ίσα το είπα για καλό» είπε αρχικά η Κατερίνα Καινούργιου.

Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Πολλές φορές το ότι τάζουν σε έναν παρουσιαστή ότι θα κάνει δική του εκπομπή για να τον έχουν. Ο Δημήτρης όντως του αξίζει να κάνει κάτι δικό του, έχει δώσει δείγματα και είναι από τους καλύτερους αυτή τη στιγμή. Εγώ για καλό το είπα. Έτσι όπως γράφτηκε, ίσως παρεξηγήθηκε λίγο. Μίλησα μαζί του, όλα καλά. Του τα είχαν μεταφέρει αλλιώς και είχε στεναχωρηθεί. Δεν θα ξανατσακωθώ με τον Δημήτρη. Μία χαρά είναι φίλος μου.

Είμαι πάρα πολύ ζεν και σε ωραία φάση γενικότερα, δεν θα κάτσω να ασχολούμαι και τσακώνομαι» είπε στο τέλος η Κατερίνα Καινούργιου για τη νέα φάση στη ζωή της. Ο Γρηγόρης Γκουντάρας της απάντησε ότι έχουν καταλάβει ότι είναι πλέον σε διαφορετική διάθεση.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή