Στέλλα Μιζεράκη: Έχω συνέχεια στο μυαλό μου τις όμορφες στιγμές με τον Πάνο Ζάρλα

Τι ανέφερε για τον αδικοχαμένο σύντροφό της η Στέλλά Μιζεράκη 

Στέλλα Μιζεράκη: Έχω συνέχεια στο μυαλό μου τις όμορφες στιγμές με τον Πάνο Ζάρλα
1'

Πριν ένα μήνα συμπληρώθηκαν πέντε χρόνια απο το αυτοκινητιστικό δυστύχημα που στοίχισαν στον αδικοχαμένο Πάνο Ζάρλα τη ζωή του. Μάλιστα, ο αδικοχαμένος είχε συμμετάσχει στο ριάλιτι γνωριμιών «Power of Love», στο οποίο γνώρισε και τη Στέλλα Μιζεράκη.

Η νικήτρια του πρώτου κύκλου του ριάλιτι εμφανίστηκε στην εκμπομπή «Breakfast@Star» και μίλησε μεταξύ άλλων για την επιστροφή του show στη τηλεόραση, για τις τηλεοπτικές προτάσεις που έχει δεχθεί ανά τους καιρούς, ενώ τέλος αναφέρθηκε στον πρώην σύντροφο της Πάνο Ζάρλα.

Σχετικά με τις προτάσεις που έχει δεχθεί για να βρίσκεται στη τηλεόραση είπε: «Μου έχουν γίνει κάποιες προτάσεις για την τηλεόραση, αλλά δεν είναι κάτι που μου ταιριάζει για να είμαι σε ένα πάνελ».

Αναφορικά με το show που την ανέδειξε άλλα και τον Πάνο Ζάρλα: «Χαίρομαι που με έχουν συνδυάσει με ένα ευχάριστο πρότζεκτ, με κάποιες ευχάριστες αναμνήσεις. Έχω στο μυαλό μου πάντα τις όμορφες αναμνήσεις με τον Πάνο Ζάρλα», είπε χαρακτηριστικά.

Επιπλέον, στάθηκε στην Κατερίνα Καραβάτου και τη Μαρία Μπακοδήμου: «Δεν έχω να πω τίποτα αρνητικό για τη Μαρία Μπακοδήμου, ήταν άψογη σε όλα. Είναι θεά με μια λέξη. Το πρότζεκτ έχει ταυτιστεί με το όνομά της. Εύχομαι καλή επιτυχία στην κυρία Καραβάτου, δεν την έχω παρακολουθήσει πολύ για να έχω μια εικόνα για το πώς θα είναι, αλλά πιστεύω ότι θα τα πάει καλά, γιατί είναι έμπειρη παρουσιάστρια», δήλωσε.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή