Αντιγόνη Κουλουκάκου: «Δεν θα απαντήσω ακόμη για το εάν θα παντρευτώ με τον σύντροφό μου»

«Είμαι στην πιο ευτυχισμένη φάση της ζωής μου», είπε χαρακτηριστικά η ηθοποιός
1'

Η Αντιγόνη Κουλουκάκου μίλησε στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» την Πέμπτη 27 Ιουνίου για το ότι έγινε μανούλα για πρώτη φορά πριν από λίγους μήνες, αλλά και για τη σχέση με τον σύντροφό της.

Πιο συγκεκριμένα, η ηθοποιός είπε αρχικά:«Είμαι στην πιο ευτυχισμένη φάση της ζωής μου. Μπορώ να μιλάω ώρες για το παιδί μου. Έχω κάνει το πιο σημαντικό πράγμα στην ζωή μου, δεν θα κάνω κάτι πιο σημαντικό από αυτό. Είναι ό,τι καλύτερο μου έχει συμβεί. Δεν περίμενα πως θα το εκλάβω με αυτόν τον τρόπο. Στην αρχή ήθελα, μετά δεν ήθελα κατά την διάρκεια της εγκυμοσύνης δεν αισθανόμουν πολλά, όταν γέννησα δεν έκλαψα, και ένιωθα άσχημα» είπε αρχικά η Αντιγόνη Κουλουκάκου.

Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Άρχισα να αισθάνομαι πράγματα μετά τον πρώτο θηλασμό. Και έκτοτε είμαστε αυτοκόλλητοι. Στα γυρίσματα είναι μαζί μου, στις φωτογραφίσεις. Ξυπνάει το πρωί και μιλάει μόνο του και γελάει. Έκλαιγα από χαρά, ξεκινάει η μέρα μου γελώντας.

Δεν “μικραίνουν” τα πράγματα μετά την γέννηση ενός παιδιού, αλλά δεν υπάρχει στρες, άγχος, νεύρα κτλ. Είσαι ζεν. Αντιλαμβάνεσαι τι έχει σημασία στην ζωή και δεν έχουν σημασία αυτά που σε θύμωναν και σε στεναχωρούσαν», δήλωσε στη συνέχεια η Αντιγόνη Κουλουκάκου.