Καυστικός Γιάννης Νιάρος: «Ούτε εγώ είχα χάμπουργκερ, όταν ήμουν στο Εθνικό»

Ο κωμικός μονόλογος του βραβευμένου με Χορν ηθοποιού που φωτογράφισε την Ζήνα Κουτσελίνη
Καυστικός Γιάννης Νιάρος: «Ούτε εγώ είχα χάμπουργκερ, όταν ήμουν στο Εθνικό»
2'

Καυστική διάθεση φάνηκε να έχει ο ταλαντούχος ηθοποιός Γιάννης Νιάρος κατά την διάρκεια της τελετής απονομής των βραβείων Ίρις.

Ο βραβευμένος με Χορν ηθοποιός Γιάννης Νιάρος είχε αναλάβει χρέη οικοδεσπότη στη 15η τελετή απονομής των Κινηματογραφικών βραβείων Ίρις.

Μάλιστα, ο ηθοποιός επέλεξε με το μοναδικό του χιούμορ να διακωμωδήσει τις ατάκες της παρουσιάστριας Ζήνας Κουτσελίνη αναφορικά με τα χάμπουργκερ και τα τσίζμπεργκερ που η ίδια στερήθηκε σύμφωνα με τα λεγόμενά της στα φοιτητικά της χρόνια.

Έτσι, στο πλαίσιο ενός μονολόγου, ενσαρκώνοντας τον ρόλο ενός νέου ηθοποιού που δυσκολεύτηκε στο ξεκίνημά του στο Εθνικό θέατρο επειδή δεν είχε χάμπουργκερ και αναψυκτικά άσκησε με καυστικό τρόπο την κριτική του.

Δείτε το βίντεο

Ξεκινάει λέγοντας: «Πολύς κόσμος με ρωτάει πώς έφτασα ως εδώ. Χωρίς να γίνομαι δραματικός, προσπαθώ να λέω στον κόσμο ότι ξεκίνησα πολύ μικρός, γεννήθηκα και μεγάλωσα στις φαβέλες της Κηφισιάς. Πήγα σχολείο στα βρώμικα θρανία του Κολλεγίου Αθηνών. Οι γονείς μου με ανέθρεψαν και με σπούδασαν με τεράστιες δυσκολίες. Ξεκίνησα να κάνω θέατρο και το μόνο πράγμα που είχα ήταν ένα σκισμένο θεατρικό κοστούμι, ένα τραπέζι και 1,5 εκατ. ευρώ από τον πατέρα μου».

Στη συνέχεια προσθέτει: Και παρ' όλα αυτά τα χρόνια που ήμουν στο Εθνικό, δεν είχα χάμπουργκερ. Δεν είχα τσίζμπεργκερ. Δεν είχα πατάτες τηγανητές, όπως όλα τα άλλα παιδιά. Με τον τώρα συνάδελφό μου και τότε, συμφοιτητή μου, Ηλία Μουλά μοιραζόμασταν την Coca-Cola, η οποία μάλιστα, ήταν Zero. Δεν ήταν καν light όπως όλων των παιδιών. Μια μέρα μάλιστα, είχαμε αναγκαστεί να πιούμε και... Βίκος Cola».

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή