Μπρους Γουίλις: Νέα φωτογραφία του ηθοποιού σε τρυφερές στιγμές με τη σύζυγό του

Γενέθλια είχε χθές η γυναίκα του Μπρους Γουίλις, Έμμα Χέμινγκ, και ανήρτησε ένα βίντεο, στο οποίο συμπεριλαμβάνεται ο γνωστός ηθοποιός 

Μπρους Γουίλις: Νέα φωτογραφία του ηθοποιού σε τρυφερές στιγμές με τη σύζυγό του
1'

H Έμμα Χέμινγκ, σύζυγος του Μπρους Γουίλις, γιόρτασε χθες (27/06) τα 46α γενέθλιά της και μοιράστηκε ένα μοντάζ από τους εορτασμούς. Στο βίντεο έχει συμπεριλάβει ένα τρυφερό στιγμιότυπο που τη δείχνει να φιλά τον σύζυγό της.

Στο βίντεο φαίνεται να απολαμβάνει τα γενέθλιά της, με τις κόρες της και την οικογένειά της, να πηγαίνει στην παραλία, καθώς και να επισκέπτεται ένα θεματικό πάρκο.

Στη λεζάντα του βίντεο έγραψε: «Ο Μπρους θα τον αποκαλούσε "μήνα γενεθλίων" μου. Πρέπει λοιπόν να το γιορτάσουμε! Είμαι ευλογημένη και ευγνώμων που έχω οικογένεια και φίλους (σε αυτό το βίντεο και εκτός αυτού) που τον έκαναν τόσο ξεχωριστό για μένα όλο τον μήνα. Έχουν μείνει λίγες μέρες ακόμα για τον Ιούλιο και θα το κυνηγήσω μέχρι το τέλος!

https://www.instagram.com/reel/C8uQe_8uubn/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Παρολαυτα, το λυπηρό της υπόθεσης είναι η απουσία του Μπρους Γουίλις από τους εορτασμούς και τις εκδηλώσεις χαράς για τον εορτασμό των γενεθλίων της. Αυτό, οφείλεται στη μάχη του ηθοποιού με την άνοια με την οποία έχει διαγνωστεί όπως έχει ανακοινώσει η οικογένειά του.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή