Survivor 2024 - Φάνης Μπολέτσης: «Θα προτιμούσα να μην έμπαιναν παλιοί παίκτες»

Τέσσερις μήνες προτείνει να γίνει το Survivor ο εκ των φιναλίστ του φετινού ριάλιτι επιβίωσης, Φάνης Μπολέτσης 
Survivor 2024 - Φάνης Μπολέτσης: «Θα προτιμούσα να μην έμπαιναν παλιοί παίκτες»
2'

Ο Φάνης Μπολέτσης ήταν εκ των φιναλίστ του φετινού ριάλιτι επιβίωσης, ωστόσο μεγάλος νικητής του Survivor 2024 αναδείχθηκε ο Ντάνιελ Νούρκα, κερδίζοντας και το χρηματικό έπαθλο των 100.000 ευρώ.

Ο Φάνης Μπολέτσης, μιλώντας στον ΣΚΑΪ, αναφέρθηκε στην εμπειρία του στον Άγιο Δομίνικο και τι θα ήθελε να είναι διαφορετικό στο Survivor. Επίσης, κλήθηκε να απαντήσει σε ποικίλες ερωτήσεις, όπως αν θα ήθελε το τηλεπαιχνίδι να έχει μικρότερη διάρκεια, αν θα ήθελε να έχει από την αρχή τον Σταμάτη και τον Ντάνιελ και αν είναι σύμφωνος με τη συμμετοχή πρώην παικτών στο ριάλιτι.

Αρχικά δήλωσε για τη διάρκεια του ριάλιτι επιβίωσης: «Η διάρκεια θεωρώ ότι είναι λίγο μεγάλη. Το 6μηνο το ιδανικό θα ήταν να γίνει 4μηνο. Δεν ξέρω αν ήταν κουραστικό για τους τηλεθεατές, σίγουρα είναι εξαντλητικό για εμάς. Η διάρκεια θα ήταν καλό να μειωθεί».

Για τις σχέσεις που έχτισε στη διάρκεια του παιχνιδιού: «Κάθε σχέση, ειδικά με τον Σταμάτη πέρασε από 40 κύματα. Ο λόγος που ενωθήκαμε τα τρία παιδιά και με τον Ντάνιελ ήταν αυτός, ότι υπήρχαν δυσκολίες στον δρόμο που έπρεπε να τις ξεπεράσουμε. Οπότε δεν θα το άλλαζα».

Σχετικά με τους πρώην παίκτες του Survivor, ο Φάνης Μπολέτσης σχολίασε: «Αυτό που δεν θα ήθελα τόσο πολύ ήταν να έμπαιναν τόσο πολύ παλιοί παίκτες. Γιατί όταν μπαίνεις στην αρχή σε ένα παιχνίδι, όλα είναι καινούργια. Κάθε μέρα είναι καινούργια, δεν γνωρίζεις τι θα σου συμβεί την επόμενη ώρα, το επόμενο λεπτό. Αυτό είναι κάτι μοναδικό. Δηλαδή για τα 10 παιδιά που είχαμε μπει στην αρχή δεν γνωρίζαμε τίποτα».

«Άδικο δεν το θεωρώ, γιατί ο στίβος μάχης είναι πέρα για πέρα δίκαιος. Όλα κρίνονται εκεί. Όμως, είχαν ένα συγκεκριμένο προβάδισμα. Ήταν η Κατερίνα [Δαλάκα], η Ασημίνα [Χατζηανδρέου] και ο Αλέξης [Παππάς], σε μια ομάδα όλοι. Από την πρώτη ομάδα είχαμε χάσει και τις τρεις ασυλίες και το MVP. Ήταν κάτι καινούργιο, όμορφο, αλλά πολύ δύσκολο», κατέληξε ο Φάνης Μπολέτσης.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή