Ζέτα Θεοδωροπούλου: «Μην μπλέξετε μαζί μου, είμαι μπελάς» - Το μήνυμα που έστειλε στους άνδρες

Η απάντηση της Ζέτας Θεοδωροπούλου σε ερώτηση follower για την προσωπική της ζωή
Ζέτα Θεοδωροπούλου: «Μην μπλέξετε μαζί μου, είμαι μπελάς» - Το μήνυμα που έστειλε στους άνδρες
2'

Η Ζέτα Θεοδωροπούλου έκανε ένα Q&A στο Instagram και απάντησε σε πολλές ερωτήσεις των followers της, μεταξύ άλλων και για την προσωπική της ζωή, μετά τον χωρισμό από τον Παναγιώτη Ταχτσίδη.

Χαρακτηριστική ήταν η ερώτηση ενός follower προς την Ζέτα Θεοδωροπούλου, αν θα ήθελε να ξαναερωτευτεί, με την ίδια να δίνει μία επική απάντηση:

«Έζησα τον απόλυτο έρωτα. Ξαφνικά αναπάντεχα και απερίγραπτα. Πλέον για να με κάνει κάποιος να τον ερωτευτώ θα πρέπει να γνωρίζει πως θα του είναι πολύ δύσκολο. Γενικά εσείς οι άντρες εκεί έξω μην μπλέξετε μαζί μου. Είμαι μπελάς».

theodoropoyloy-zeta.jpg

Ζέτα Θεοδωροπούλου για Παναγιώτη Ταχτσίδη: «Ήταν ο θεός μου κι όλος μου ο κόσμος»

Η Ζέτα Θεοδωροπούλου βρέθηκε καλεσμένη πριν λίγες ημέρες στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά και μίλησε για το My Style Rocks αλλά και τον χωρισμό της από τον Παναγιώτη Ταχτσίδη, ο οποίος πήρε μεγάλες διαστάσεις μετά το στόρι που ανέβασε και έκανε αποκαλύψεις.

«Θα είναι ο πατέρας των παιδιών μυ και δεν αλλάζει. Αλλάξαμε πορεία ως ζευγάρι και μένω σε αυτό. Η ανάρτηση που έκανα, ήταν μία έκρηξη θυμού. Ο κόσμος μπορεί να με κατηγορεί γιατί το έκανα τώρα. Τώρα γιατί τώρα πήρα την αφορμή. Αν δεν με είχαν προκαλέσει, δεν θα έφτανα κι εγώ στα όριά μου. Πήγαμε τη Δευτέρα 05.06 στη δικηγόρο και την Τρίτη -ακριβώς μία ημέρα μετά και πριν βγει το διαζύγιο- μου έστειλαν από τον τόπο που πήγαιναν τα παιδιά μας για 9 χρόνια στο Ναύπλιο κι εκεί τα μεγάλωνα τα καλοκαίρια ότι βρίσκεται εκεί πέρα με τη συγκεκριμένη σχέση του.»

«Δεν ήθελα να με προκαλέσει και δεν μετάνιωσα για την ανάρτηση γιατί εγώ απλά είπα την αλήθεια πως έγινε την Δευτέρα το ραντεβού με τη δικηγόρο και Τρίτη… Έχει τελειώσει. Θα τον αγαπώ πάντα ως πατέρα των παιδιών μου, αλλά μετά από όλα αυτά… Πέρασα πάρα πολύ δύσκολα. Ήμουν πάρα πολύ ερωτευμένη και δεν παίρνω τίποτα πίσω. Ήταν ο θεός μου κι όλος μου ο κόσμος. Όταν μου συνέβη, έχασα τον κόσμο κάτω από τα πόδια μου. Το ξεκαθαρίσαμε μεταξύ μας την Κυριακή, Δευτέρα πήγαμε στη δικηγόρο και μόλις Τρίτη με προκάλεσε η άλλη πλευρά κι είδα stories. Ήταν το κερασάκι στην τούρτα που την πήγε Ναύπλιο γιατί εκεί; Πήγαινέ τη Σεϋχέλλες, Μπαχάμες. Πληγώθηκα. Ήταν μία παρορμητική μου κίνηση εν βρασμώ ψυχής. Με προκάλεσαν κι αντέδρασα.», πρόσθεσε η Ζέτα Θεοδωροπούλου.

Σχετικές ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή