J2US: Ποιο ζευγάρι πήρε το εισιτήριο για τον μεγάλο τελικό

J2US Τηλεοπτικό κοινό και κριτική επιτροπή έδωσαν τα χέρια με αποτέλεσμα αυτά να είναι τα ζευγάρια που θα διεκδικήσουν την φετινή κούπα του J2US.
J2US: Ποιο ζευγάρι πήρε το εισιτήριο για τον μεγάλο τελικό
2'

Μια εβδομάδα απομένει για να τελειώσει και η φετινή σεζόν του J2US στο πρόγραμμα του Alpha.

Όσα ζευγάρια κλήθηκαν να ανέβουν για μια ακόμα φορά στη σκηνή, με δύο τραγούδια σε αυτό το live, δεν είχαν παρά να δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό για να κερδίσουν τόσο την υψηλότερη βαθμολογία από την κριτική επιτροπή του J2US όσο και τις περισσότερες ψήφους του τηλεοπτικού κοινού. Στη θέση του Σταμάτη Φασουλή και της Καίτης Γαρμπή, οι οποίοι απουσίαζαν από τον ημιτελικό του σόου για επαγγελματικούς λόγους, βρέθηκαν εκτάκτως ο Λευτέρης Πανταζής και ο Γιώργος Αρσενάκος.

Με τα 10αρια να πέφτουν… βροχή από τους τέσσερις κριτές στα περισσότερα ζευγάρια του J2US αυτό το βράδυ, ο βαθμολογικός πίνακας έφερε στην κορυφή όλα τα ζευγάρια πλην ενός. Δηλαδή ο Γιάννης Σεβδικαλής με την Σοφία Κουρτίδου, η Πηνελόπη Αναστασοπούλου με τον Ίαν Στρατή, ο Μανώλης Κλωνάρης με την Ζωή Παπαδοπούλου, ο Σωτήρης με τον Φειδία και ο Γιώργος Αμούτζας με την Τάνια οι οποίοι συγκέντρωσαν 80 βαθμούς.

Την τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα, αντίθετα, έπιασαν η Γαλάτεια Βασιλειάδη με τον Γιώργο Παπαδόπουλο που συγκέντρωσαν 76 βαθμούς.

Σύμφωνα με τα αποτελέσματα από τον συμψηφισμό βαθμολογίας και ψηφοφορίας, λοιπόν, τα δυο ζευγάρια που έφτασαν στην πηγή του J2US αλλά δεν θα πιουν νερό είναι η Γαλάτεια Βασιλειάδη με τον Γιώργο Παπαδόπουλο και ο Μανώλης Κλωνάρης με την Ζωή Παπαδοπούλου.

Αυτό δηλαδή σημαίνει ότι στον μεγάλο τελικό του J2US θα βρεθούν για να διεκδικήσουν τη νίκη η Πηνελόπη Αναστασοπούλου με τον Ίαν Στρατή, ο Γιάννης Σεβδικαλής με την Σοφία Κουρτίδου, ο Σωτήρης με τον Φειδία και ο Γιώργος Αμούτζας με την Τάνια Μπρεάζου.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή