Λευτέρης Πανταζής: Αυτά ήταν τα τελευταία λόγια που του είχε πει ο Βασίλης Καρράς

«Του είχα στείλει ένα τραγούδι, ντουέτο, με έναν φίλο μας μαέστρο. Το άκουσε, έστειλε μήνυμα να τον πάρω εγώ τηλέφωνο», θυμήθηκε ο Λευτέρης Πανταζής και αποκάλυψε τα τελευταία λόγια που του είχε πει ο Βασίλης Καρράς 
Λευτέρης Πανταζής: Αυτά ήταν τα τελευταία λόγια που του είχε πει ο Βασίλης Καρράς
1'

Ο Λευτέρης Πανταζής βρέθηκε στη θέση του κριτή στο J2US το βράδυ της Παρασκευής 28 Ιουνίου λόγω της απουσίας του Σταμάτη Φασουλή. O Λευτέρης Πανταζής διασκέδασε το κοινό του J2US με γνωστές επιτυχίες του και αναφέρθηκε στις τελευταίες στιγμές του Βασίλη Καρρά.

«Θυμήθηκα τον Βασίλη, που είχα συνεργαστεί πολλές φορές μαζί του. Τα είχαμε πιει, είχαμε φάει μαζί, είχαμε κάνει βόλτες, είχαμε κάνει συζητήσεις. Τελευταία φορά που μιλήσαμε ήταν πριν φύγει, δυο μήνες», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Λευτέρης Πανταζής.

«Του είχα στείλει ένα τραγούδι, ντουέτο, με έναν φίλο μας μαέστρο. Το άκουσε, έστειλε μήνυμα να τον πάρω εγώ τηλέφωνο, τον πήρα και μου λέει: “Πιτσιρίκο, δίνω μάχη. Άμα τα καταφέρω, θα το πούμε το τραγουδάκι γιατί μ’ αρέσει πάρα πολύ”», θυμήθηκε συγκινημένος ο Λευτέρης Πανταζής.

Και συνέχισε: «Σαν να μην έφυγε ποτέ ο Βασίλης. Όπως είπε και η Δέσποινα, είναι εδώ, μας ακούει, μας βλέπει και χαίρεται». «Τελευταία φορά είχαμε τραγουδήσει εδώ, το θυμάσαι Νίκο», πρόσθεσε ο Λευτέρης Πανταζής απευθυνόμενος στον Νίκο Κοκλώνη.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή