Φαίη Μαυραγάνη: Φινάλε για την εκπομπή της στον ΑΝΤ1

Την πρωινή ζώνη του Σαββατοκύριακου στον ΣΚΑΪ θα αναλάβει τη νεά σεζόν η Φαίη Μαυραγάνη
Φαίη Μαυραγάνη: Φινάλε για την εκπομπή της στον ΑΝΤ1
1'

Η τηλεοπτική σεζόν φτάνει στο τέλος της, με τις ενημερωτικές και ψυχαγωγικές εκπομπές να «ρίχνουν» αυλαία μέχρι το τέλος της πρώτης εβδομάδας του Ιουλίου.

Καποιοι παρουσιαστές έχουν ανανεώσει ήδη το ραντεβού τους με το κοινό για τον Σεπτέμβριο, ενώ άλλοι δεν έχουν επιβεβαιώσει ακόμα τα μελλοντικά τους σχέδια στην τηλεόραση.

Φαίη Μαυραγάνη: Μετακομίζει από τον ΑΝΤ1 στον ΣΚΑΙ

Δύο εκπομπές έμειναν για την Φαίη Μαυραγάνη και το «Στούντιο με Θέα» στον ΑΝΤ1, αφού την Κυριακή (30/6) η ενημερωτική εκπομπή του Σαββατοκύριακου θα «ρίξει» αυλαία όχι μονο για το καλοκαίρι αλλά για πάντα.

Όπως όλα δείχνουν, την επόμενη σεζόν η Φαίη Μαυραγάνη θα μας λέει «καλημέρα» τα Σαββατοκύριακα από την συχνότητα του ΣΚΑΙ.

Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες της «Secret» η παρουσιάστρια θα επιστρέψει με το ίδιο format εκπομπής και με μία ανανεωμένη ομάδα που θα έχει αρκετές νέες προσθήκες.

Από τη νέα σύνθεση θα λείπει ο Κώστας Πλάντζος, που αποτελούσε τον τηλεοπτικό παρτενέρ της στα οικονομικά θέματα της καθημερινότητας, ενώ στη θέση του θα βρεθεί ένας έμπειρος οικονομικός συντάκτης, που δεν θα είναι, όπως δείχνουν οι μέχρι τωρα πληροφορίες, από την οικογένεια του ΣΚΑΙ.

Σχετικές ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή