Ντάνιελ Νούρκα: Με ποιον θα μοιραζόταν το έπαθλο του Survivor 2024

Ο Ντάνιελ Νούρκα αποκάλυψε πως θα αξιοποιήσει το χρήματα από το Survivor και με ποιον θα μοιραζόταν το έπαθλο
Ντάνιελ Νούρκα: Με ποιον θα μοιραζόταν το έπαθλο του Survivor 2024
2'

Έκανε την απόλυτη ανατροπή και στέφθηκε ο μεγάλος νικητής του Survivor 2024, πέρα από κάθε προγνωστικό. Ο Ντάνιελ Νούρκα έδειξε πάθος και πίστη στις δυνατότητές του και κατάφερε να φτάσει στην κορυφή.

Μιλώντας, στην εφημερίδα «Secret», ο νικητής του Survivor 2024 αναφέρθηκε στην εμπειρία που βίωσε στον Άγιο Δομίνικο, ενώ αποκάλυψε τι θα κάνει τα χρήματα που κέρδισε και με ποιόν θα μοιραζόταν το έπαθλο, αν έπρεπε.

Τι είναι αυτό που δεν θα ξεχάσεις από τον Άγιο Δομίνικο; Η πιο δύσκολη στιγμή;

«Νομίζω ότι δεν μπορώ να ξεχάσω την πείνα, τις δυσκολίες, τις βροχές (...) Νομίζω ότι είναι πολλά αυτά που δεν μπορώ να ξεχάσω και αυτό που μου μένει είναι ότι στο Survivor τα ζεις όλα στο μάξιμουμ (...) Μπορεί να κεδίσεις ένα τοστ και να χαίρεσαι λες και έχεις κερδίσει το λαχείο (...) Νομίζω ότι προς το τέλος που είχαμε κουραστεί όλοι ήταν από τις πιο δύσκολες στιγμές.»

Τι θα κάνεις τα χρήματα;

«Σίγουρα το πρώτο πράγμα που θέλω να κάνω είναι να πάω διακοπές, να χαλαρώσω, να ηρεμήσω και από εκεί και πέρα να κάτσω να σκεφτώ πως θα λειτουργήσω. Δεν νομίζω να τα αφήσω σε μια άκρη. Θα ήθελα να τα επενδύσω σε κάτι. Μένει να βρω σε τι.»

Αν έπρεπε να μοιραστείς το τρόπαιο, με ποιον θα το έκανες και γιατί;

«Αν έπρεπε να μοιραστώ το τρόπαιο με κάποιον, αυτός θα ήταν ο Φάνης. Είναι εξαιρετικός αγωνιστικά και σε μια άλλη μέρα ενδεχομένως να κέρδιζε κιόλας. Πέρα από όλα αυτά είναι και φιλαράκι μου. Μου έχει σταθεί, του έχω σταθεί και το περάσαμε μαζί όλο αυτό, μαζί με τον Σταμάτη κιόλας. Απλά, με το Φάνη φτάσαμε μαζί στον τελικό, οπότε μακάρι να μπορούσα να το μοιραστώ μαζί του.»

Σχετικές ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή